miercuri, iunie 7, 2023

O femeie a stat în comă 31 de ani, iar soțul său a făcut un gest incredibil din dragoste pentru cea care i-a jurat iubire veșnică.

În urma unui accident rutier care a avut loc în Ajunul Crăciunului din 1991, o italiancă a intrat în comă profundă. Angelo Farina, soțul acesteia, a făcut un gest ingredibil timp de 31 de ani.

A rămas alături de soţia sa pentru 31 de ani, timp în care femeia a fost comă profundă, în urma unui accident din anul 1991. Miriam Visintin, din Riese, Veneto, a murit pe 10 mai la spitalul San Bassiano, acolo unde a fost mutată în urmă cu două luni din cauza unei acumulări de lichid în plămâni.

Te-ar mai interesa: Profesorul Mircea Beuran: Aceasta este cea mai bun...

A vizitat-o zilnic, până la capăt, până când femeia a murit

Angelo Farina, soțul femeii, a confirmat faptul că aceasta a murit în urma unui stop cardiac.

„În sfârșit și-a găsit pacea. În sfârșit este acolo sus în pace și în paradis. Eram căsătoriți de doar un an și jumătate atunci când a avut loc tragedia. Eram atât de tineri și aveam atât de multe planuri. Soarta a fost dură cu ea. Nu merita tot ce i s-a întâmplat”, a spus Angelo Farina, potrivit dailymail.co.uk.

Miriam a intrat în comă după ce a suferit răni grave la cap în urma accidentului din 1991, când mașina ei a pierdut controlul pe o suprafață înghețată și a intrat într-un stâlp. Urma să fie cel de-al doilea Crăciun pe care cuplul îl petrecea împreună. Medicii i-au spus lui Angelo după accident că soția lui probabil nu va supraviețui, cu toate acestea el a rămas lângă ea.

Te-ar mai interesa: Atacul de cord poate afecta creierul? Medicii neur...

„Când m-am căsătorit cu ea am jurat că îi voi fi alături la bine și la rău”, a spus soțul.

Bărbatul a povestit că a mers la spital în fiecare zi, uneori chiar și de câteva ori pe zi, excepție făcând doar în perioada lockdown-ului.

„Am mers în fiecare zi, în pauza de prânz, cel puțin 15 minute. Uneori reușeam să ajung și seara. Dacă aș putea să mă întorc în timp, aș face la fel. Am decis că voi sta lângă ea pentru totdeauna, până în ultima zi. A fost foarte dificil. Nu a fost o situație ușor de acceptat. Am avut multă furie în mine. O fată atât de frumoasă, de bună și de specială nu trebuia să sfârșească în acest fel”, a mai spus Angelo Farina.

Te-ar mai interesa: Endocrinolog: Oboseala persistentă, irascibilitate...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private