joi, octombrie 22, 2020

O femeie din Mexic a ajuns la 127 de ani şi ar trebui să fie desemnată cea mai bătrână persoană din lume, afirmă rudele şi prietenii acesteia.

Leandra Becerra Lumbrera avea 27 de ani când a început Primul Război Mondial, 75 când a fost împușcat John F. Kennedy și aproape 100 când a căzut Zidul Berlinului.

Centenara spune că a trăit atât de mult pentru că i-a plăcut să mănânce ciocolată, să doarmă mult şi să nu se căsătorească niciodată.

Citește și:

Potrivit presei internaţionale, Leandra s-ar fi născut pe 31 august 1887.

Rudele ei au declarat pentru cotidianul mexican El Horizonte că Leandra Becerra Lumbreras a trecut şi prin multe momente dificile, întrucât cinci dintre copiii ei au murit deja, la fel ca unii dintre cei 20 de nepoţi pe care îi are.

Strănepoata ei, Miriam Alvear, în vârstă de 43 de ani, a declarat: “E perfect lucidă. Te uimeşte cu poveştile ei din timpul Revoluţiei mexicane”.

Citește și:

Totuşi, Leandra Becerra Lumbreras spune că şi-a pierdut certificatul de naştere acum 40 de ani şi, din acest motiv, nu poate fi desemnată în mod oficial cea mai bătrână persoană din lume.

Parteneri--