Sari la conținut

O femeie care și-a aruncat nou-născutul la tomberon spune că îl vrea înapoi, după ce a fost salvat de un trecător

Bebelus
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Din cuprinsul articolului

O femeie de 39 de ani, din Vâlcea care și-a aruncat bebelușul la tomberon, după ce l-a născut susține că îl vrea înapoi, după ce a fost salvat, în mod miraculos. 

Femeiea este acum anchetată penal, după ce ar fi născut în toaleta unui centru comercial, apoi și-ar fi aruncat pruncul la tomberon, într-o pungă.

Miraculos, băiețelul, care cântărește 3,3 kilograme, a supraviețuit și este bine. Bebelușul a fost găsit pentru că un trecător a dat alarma, când a văzut sânge în grupul sanitar.

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că în toaletă a găsit mult sânge, pe pardoseala și pereții toaletei publice. În interior, nu era însă nimeni.

Polițiștii au descoperit repede, într-un tomberon din parcarea centrului comercial o pungă în care se afla nou-născutul. Copilul trăia și avea semne de violență la gât.

Femeia își vrea acum copilul înapoi

Bebelușul a fost dus de urgență la spital, în punga de plastic în care se afla. A avut mare noroc să scape zu viață, spun medicii care l-au evaluat ca fiind clinic sănătos.

Mama a fost identificată în scurt timp, pentru că sângera puternic și a chemat ambulanța. Acum, femeia de 39 de ani este internată în același spital cu pruncul, dar la alt etaj, potrivit stirileprotv. 

Ea le-ar fi spus medicilor că a avut un moment de rătăcire, dar acum vrea înapoi băiețelul pe care l-a adus pe lume. Mai are trei copii acasă, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani. Spune că lucrează în Italia și venise acasă doar pentru câteva zile.

Polițistii au deschis un dosar penal, în acest caz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel