Sari la conținut

O femeie de 40 de ani a murit în somn după ce a făcut o intoxicație alimentară

boala
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ce este boala

O femeie de 40 de ani a murit în somn după ce a făcut o intoxicație alimentară. Fiica ei a fost cea care a descoperit-o fără suflare.

Kelly Gleeson, în vârstă de 40 de ani, credea că suferea de o boală, după ce, pe 29 decembrie, a spus familiei că nu se simte bine și și-a petrecut întreaga zi vomitând, scrie Mirror.

Embolia pulmonară, confundată cu o simplă toxiinfecție alimentară

Ea a decis să meargă la culcare în jurul orei 18:00, dar a fost găsită fără suflare de fiica ei, o oră mai târziu.

Paramedicii au fost chemați de urgență la casa familiei din Stockport, Greater Manchester, însă în ciuda eforturilor depuse, femeia nu a mai putut fi salvată.

În urma autopsiei, s-a descoperit că femeia ar fi murit din cauze unei embolii pulmonare, în ciuda faptului că nu ar fi avut probleme de sănătate.

„Eram acasă cu copiii mei și partenerul meu m-a sunat și mi-a dat vestea. Mi-a spus că a murit. Am țipat și i-am spus că minte. Am urcat copiii în mașină și am mers direct la Kelly. Atunci am realizat, când i-am văzut pe toți acolo. A fost real. A trebuit să mă duc să-mi iau rămas bun de la ea”, a declarat sora lui Kelly pentru Manchester Evening News.

O embolie pulmonară poate fi gravă sau fatală dacă nu este tratată rapid, deoarece poate compromite funcționalitatea plămânilor, potrivit NHS.

Simptomele includ insuficiență bruscă a respirației, dureri în piept și tuse sau vărsături de sânge.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel