sâmbătă, august 8, 2020

Cindy Escobar în vârstă de 33 de ani, din Los Angeles, SUA a reușit să dea jos 33 de kilograme combinând două metode de slăbit: postul intermitent și dieta ketogenică. 

Tânără susține că a încercat nenumărate diete, însă niciuna nu a avut rezultat pe termen lung. În august 2018 a descoperit dieta ketogenică după ce o colegă de muncă i-a povestit cum a reușit să slăbească cu ajutorul ei. Așa că a încercat-o iar rezultatele au apărut imediat, a pierdut aproape 8 kilograme doar în prima lună, potrivit womenshealthmag.com. 

Citește și:

 

View this post on Instagram

 

It’s #facetofacefriday and I’m out here casually killing the Keto game 💪🏽 Carry on…

A post shared by C I N D Y (@cindy_on_keto) on

Cindy a continuat să țină dieta strict, timp de cinci luni și să o combine cu postul intermitent.

Iată un exemplu de meniu:

  • Mic-dejun: Pentru că ține post intermitent, Cindy nu mănâncă nimic între orele 19.00 și 11.00 dimineața. Bea ceai negru sau cafea și apă.
  • Prânz: Ouă fierte tari, șuncă, brânză, ton și nuci sau alune.
  • Gustare: un iaurt, castraveți
  • Cină: Proteine și vegetale: friptură cu salată.

Citește și:

Dieta ketogenica implică reducerea drastică a carbohidraților și înlocuirea acestora cu grăsimi. Reducerea carbohidraților poziționează metabolismul într-o stare denumită ketoza. Dieta forțează organismul să ardă grăsimi, mai degrabă decât carbohidrați. Când se întâmplă acest lucru, corpul devine eficient în arderea grăsimilor în locul energiei.

 

Parteneri