Sari la conținut

O femeie în vârstă de 43 de ani dezvăluie cum a reușit să scape de celulită după ce „a încercat literalmente totul”

Rachel Kerr, în vârstă de 43 de ani, era atât de „conștientă” de celulita de pe picioarele ei, încât „nu ar fi purtat niciodată pantaloni scurți nici într-un milion de ani” în afara casei sau grădinii sale.

Ea a vorbit în exclusivitate cu Express.co.uk despre cum a scăpat în sfârșit de problemă, plus modul în care celulita i-a transformat încrederea în sine.

A scăpa de celulită nu a fost o sarcină ușoară, Rachel povestind că „a încercat literalmente totul și vreau să spun totul”.

Luptându-se cu celulita de ani de zile, ea a încercat o serie de tratamente, inclusiv masaj, acupunctură, mezoterapie, creme și înghețarea grăsimilor – dar „nimic nu a funcționat”.

Mezoterapia i-a adus beneficii pe termen foarte scurt – care a durat doar două luni – dar a fost „exorbitant de scumpă”, potrivit lui Rachel.

Citeste si:

În cele din urmă, Rachel a descoperit că doctorul Alex Parys – care îi administrează botoxul – oferă și o soluție pentru celulită – Lanluma.

Rachel povestește „Este uimitor că încearcă lucruri noi, dar nu recomandă niciodată ceva despre care nu crede că va funcționa.

Sunt o mulțime de practicieni în medicina estetică care vor face recomandări doar pentru bani, dar el nu, este sincer și am avut mare încredere în el.”

Rachel a spus că, deși procesul a fost  „puțin dureros”, este „singurul lucru care a făcut vreodată diferența”.

Rachel a avut două sesiuni, la o distanță de opt săptămâni, dar a declarat pentru sursa citată că a observat rezultate după doar o săptămână în timp ce era în vacanță.

Ea a dezvăluit că a avut un efect transformator asupra încrederii ei: „Nu am purtat niciodată pantaloni scurți sau rochii scurte – întotdeauna am fost conștientă când mă plimbam în vacanță.

„Dar mă simt mult mai încrezătoare în acest sens și, să fiu sinceră, abia aștept să plec din nou în vacanță!”

În timp ce Rachel nu este „100% fără celulită”, Lanluma a făcut o diferență enormă în aspectul picioarelor lui Rachel.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.