Sari la conținut

O femeie și-a injectat vaselină în sâni pentru a-i mări. Vezi aici rezultatul

O femeie de 39 de ani din Argentina și-a injectat vaselină în sâni pentru a-i face mai mari. Din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult de noul aspect fizic pentru că după doar o lună a murit din cauza unei embolii pulmonare.

Sonia Perez Llanzon, atletă şi pugilistă amatoare, a fost internată timp de o lună într-o clinică din Argentina. Doctorii i-au găsit leziuni la nivelul sânilor, care era şi inflamaţi.La scurt timp, a început să respire din ce în ce mai greu, dar femeia nu a vrut să dezvăluie cauza vânătăilor.

Medicii au descoperit însă că Sonia avea vaselină în organism. Lichidul foarte dens îi migrase din sâni în sânge şi apoi în plămâni.

„Pe parcursul întregii mele cariere, nu am mai văzut un aşa caz. Organismul are anticorpi pentru bacterii şi virusuri, dar nu are niciun mecanism de apărare împotriva unei astfel de substanţe”, a explicat şeful secţiei de chirurgie, Julio Pla Cardenas.

La 39 de ani, Sonia era o atletă desăvârşită şi câştigase un titlu naţional în urmă cu doar doi ani. Femeia avea mare grijă de aspectul ei fizic, motiv pentru care a apelat la implantul cu vaselină. Cu toate că a recunoscut fapta, ea nu a specificat în ce condiţii i-a fost injectat lichidul sau dacă a făcut singură operaţia sau nu.

Totuşi, medicul e de părere că a fost ajutată: „E un proces dureros, ai nevoie de anestezie. Aşa că bănuim că a fost ajutată de un profesionist”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel