vineri, iunie 9, 2023

O fetiță 2 ani și 3 luni din Timișoara a murit la doar 3 ore după ce a ajuns la spital! Micuța a fost dusă de părinții ei, de urgență la Spitalul de Pediatrie, după ce și-au dat seama că micuței nu-i scade febra sub nicio formă.  În plus, micuței îi apăruseră și câteva pete albastre pe corp.

Din nefericire, însă, la doar 3 ore după ce părinții au ajuns la unitatea spitalicească cu fiica lor, minora s-a stins din viață, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Totuși, părinții îndoliați susțin că, de fapt, medicii nu au făcut toate eforturile pentru a o salva pe fetiță, aducând astfel acuzații grave la adresa unității spitalicești și la adresa medicilor care s-au ocupat de îngrijirea copilei.

Acuzațiile pe care părinții le aduc la adresa medicilor Spitalului de Copii din Timișoara

Fetița de 2 ani și 3 luni a ajuns la spital cu febră, dar și cu câteva pete albastre pe corp. Totuși, odată ajunsă la camera de gardă, zece medici rezidenți s-ar fi adunat în jurul ei, apoi s-au încuiat într-o cameră, fără a-i ține la curent pe părinți cu starea de sănătate a minorei.

Cu toate acestea, la doar 3 ore de când cei doi părinți au ajuns la spital cu copilul lor, medicii i-au anunțat pe aceștia că fiica lor a fost declarată decedată.

Cei doi adulți sunt pregătiți să formuleze o plângere penală, aducând acuzații grave la adresa medicilor, susținând că nu au făcut tot ce se putea pentru ca minora să fie salvată.

Totuși, rezultatul autopsiei a exclus culpa medicală, asta pentru că pe lângă problema imunodeficitară pe care o avea, copila contactase și o meningită, care din nefericire, însă, i-a fost fatală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private