miercuri, iunie 29, 2022

O fetiță de 2 ani a murit după ce a luat E.coli în vacanța unde se afla cu părinții. Copila s-a îmbolnăvit în timp ce se afla în Turcia şi a ajuns la spital, infectată cu E.coli. În doar 11 zile, starea fetei s-a agravat cumplit, iar după ce a stat o vreme în comă indusă, micuţa a murit.

Micuța Allie Birchall era cu părinţii săi în Turcia când ar fi contractat infecţia bacteriană cu E.coli – cea care, într-un final, a şi ucis-o.

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

Familia îndoliată varsă lacrimi amare după dispariţia „prinţesei” lor, aşa cum o alintau cu toţii. Întorşi în Atherton, Marea Britanie, aceştia povestesc în instanţă cum s-au petrecut evenimentele dramatice. Totul a început pe 23 iulie 2019, când au ajuns în Turcia pentru o vacanţă all inclusive la care visau de mult timp, relatează Mirror.

Fetiţă de 2 ani, ucisă de E.coli

Patru zile mai târziu, primele simptome îngrijorătoare îşi făceau deja apariţia. Copila acuza dureri mari, crampe stomacale, avea diaree şi vărsături. Iar în 11 zile soarta ei părea deja decisă. Deşi medicii nu erau optimişti că şi-ar putea reveni, au luptat cu toţii pentru viaţa lui Allie. Fără succes, însă. „Avea o formă unică de Escherichia coli (E. coli).

Te-ar mai interesa: Cât de bune sunt cireșele? Ce spun experții...

Cel mai probabil, se îmbolnăvise în Turcia, dar ne e imposibil să ştim exact cum s-a putut întâmpla una ca asta”, a declarat procurorul, la procesul din Manchester. Allie a fost internată în Spitalul Regal Bolton, de unde a fost transerată la Spitalul Regal de Pediatrie din Manchester, pentru tratament de specialitate. Avea nevoie inclusiv de dializă, iar medicii erau îngrijoraţi că, pe lângă rinichi, şi creierul copilei a fost puternic afectat.

Te-ar mai interesa: Horoscop cu Daniela Simulescu: Atenție la această ...

Pe 1 august, fetiţa a intrat în comă indusă. Doar două zile mai târziu, familia a decis să o deconecteze de la aparate, sfâşiată de rezultatul analizelor şi radiografiilor care le-au spulberat şi ultima speranţă că ar mai putea auzi vreodată râsul copilei.

Aproape trei ani mai târziu, părinţii lui Allie încă tânjesc să afle răspunsurile la întrebările care le tulbură somnul. Ce s-a întâmplat cu fiica lor? De asemenea, speră ca alţi copii să nu treacă prin acelaşi calvar ca micuţa lor, „a cărei viaţă a fost răpită în cel mai crud mod cu putinţă”.

Te-ar mai interesa: Iată 3 motive SERIOASE să consumi CITRICE...

Mama copilei, Katie, a mărturisit că „pierderea lui Allie a venit atât de brusc şi de tragic … Ne-a zdrobit inimile tuturor. Este incredibil de greu să mă gândesc la asta”. „Când a ajuns la spital, ne-am rugat cu toţii să-şi revină. Dar am aflat că avea cerierul afectat iremediabil. Vestea ne-a devastat. A fost o experienţă traumatizantă. Allie avea toată viaţa înainte … Nu voi trece niciodată peste moartea ei. Din păcate, ceasul nu poate fi dat înapoi … Mica noastră prinţesă a murit”, a mai spus femeia în vârstă de 36 de ani.

Te-ar mai interesa: Previziunile astrologului: ”Luna iulie dă tonul pe...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private