vineri, iunie 2, 2023

O fetiță de 6 ani din Vieste, o localitate din provincia Foggia din Italia, s-a înecat cu o bucată de mozzarella în fața părinților săi și a murit în ciuda eforturilor medicilor pentru a o salva, potrivit fanpage.it.

Primarul orașului, Giuseppe Nobiletti, a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială.

„Sunt profund întristat că am aflat vestea tragică a dispariției Aurorei Conte, o fată din Vieste în vârstă de numai șase ani. Suntem fără cuvinte în fața fatalității unei vieți care se întrerupe la o vârstă atât de fragedă și suntem profund îndurerați”, a scris Giuseppe Nobiletti pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru DIABETICI: atenție la ACEST „ef...

Alte cazuri de înec la copii

Un incident similar a avut loc în urmă cu două luni, în Vermezzo con Zelo, aproape de Milano, când un băiat de 5 ani s-a înecat cu o bucată de pâine. Părinții au apelat imediat la serviciile de urgență, iar la fața locului au sosit un elicopter de salvare și o ambulanță. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l resuscita înainte de a-l transporta la spitalul Niguarda din Milano, însă băiatul a murit după trei zile de suferință.

Și la finalul lunii februarie a acestui an, un alt incident similar a avut loc la Monza. O fetiță de doar opt luni a murit după aproape o săptămână de tratament intensiv. În timp ce mânca, o înghițitură i-a rămas blocată în gât, provocându-i o criză respiratorie.

Te-ar mai interesa: Ce simți când inima nu primește suficient sânge. S...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private