luni, iunie 1, 2020

O fetiță de trei ani, din Rusia, a murit de foame după ce mama ei a plecat de acasă, timp de o săptămână și a lăsat-o pe cea mică singură. Mama, o tânără de 21 de ani, riscă ani grei de închisoare pentru fapta pe care nu a arătat să o regrete, potrivit dailymail.co.uk. 

Când a fost reținută, tânăra nu a plâns și nu a arătat niciun regret pentru ce a făcut. A spus doar: “Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare”.

Maria Plenkina (21 de ani) și-a lăsat fiica să moară de foame

Citește și:

Femeia plecase să petreacă împreună cu prietenii și a stat departe de casă o săptămână. Înainte să plece a oprit apa și căldura. Fiica ei era atât de înfometată încât, potrivit autorităților, a mâncat detergent.

Cea care a descoperit trupul neînsuflețit al micuței, care a murit de foame, a fost bunica ei, care venise să-i ureze la mulți ani, pentru împlinirea celor trei anișori.

Citește și:

Examenul psihiatric a arătat că mama copilei nu suferea de nicio boală mintală și era pe deplin conștientă de faptele sale. Chiar dacă a spus că nu a intenționat să-și omoare fiica, a recunosc că neglijența sa a ucis-o. Acum riscă între 8 și 20 de ani de închisoare.

Parteneri