Sari la conținut

O imagine cât o mie de cuvinte. Lacrimi și durere pentru o asistentă medicală / FOTO

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

O imagine cât o mie de cuvinte. Duminică, 20 februarie, o asistentă medicală a fost surprinsă într-o ipostază fără precedent. Momentul a fost surprins după un accident rutier mortal ce a avut loc la Videle, judeţul Teleorman.

„Durerea neputinţei” se numeşte fotografia cu asistenta în lacrimi, care a fost postată pe pagina de socializare a Serviciului judeţean de ambulanţă.

Asistenta medicală de pe SMURD a ajuns la un accident rutier unde victima avea „leziuni incompatibile cu viaţa”, nemaiputând fi resuscitată.

„Durerea neputinţei: Asistentă medicală de la Ambulanţa Teleorman, plângând la un accident mortal lângă Videle, 20 februarie 2022.

Victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fără posibilitate de resuscitare. Elicopterul SMURD a fost chemat degeaba de la Bucureşti.

În judeţul nostru se petrec accidente aproape zilnic, multe fiind grave”, este mesajul Ambulanţei judeţene distribuit pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel