duminică, septembrie 26, 2021

Sarah Harding, cântăreața din trupa engleză Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unei bătălii cu cancerul de sân, potrivit CNN.

Mama cântăreței a confirmat vestea morții într-un mesaj postat duminică pe Instagram.

“Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtășesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știți despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris mama solistei pe internet.

De asemenea,  ea a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul pe care fiica ei l-a primit de-a lungul anului.

„Pentru Sarah a însemnat lumea și i-a dat o mare forță și confort să știe că a fost iubită. Știu că nu va dori să fie amintită pentru lupta ei împotriva acestei teribile boli – era o stea strălucitoare și sper că așa va fi amintită”, a spus ea.

Înainte de a primi diagnosticul de cancer și își perfecționase abilitățile de chitarist.

“Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical și pentru a-și schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei. Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele și urmărește videoclipuri ale interpreților ei preferați pentru a-și perfecționa stilul”, spunea o apropiată a artistei, într-un interviu acordat unei publicații britanice, scrie Mediafax.

Harding a dezvăluit în august anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de sân. Ea a spus că urmează ședințe de chimioterapie săptămânale și face tot posibilul pentru a combate boala.

“Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu se simte real scriind acest lucru, dar iată. La începutul acestui an am fost diagnosticat cu cancer de sân și acum câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că cancerul a avansat la alte părți ale corpului meu “, scria Sarah la acea vreme.

Sarah dezvăluise recent că folosește ulei de canabis pentru a scăpa de durere, în paralel cu tratamentul pentru cancerul de sân.

Artista a lansat și o carte în care a povestit despre lupta pe care o duce împotriva cancerului.

Ultimele stiri