marți, martie 21, 2023

Familii din Țara Bascilor, Spania, au dat în judecată o asistentă medicală acuzată că s-a prefăcut că îi tratează pe copiii. Autoritățile locale au deschis o investigație după ce părinții au început să exprime public încercările infirmierei de a-i descuraja să vaccineze copiii, informează The Guardian.

Infirmiera, dată în judecată de 42 de familii

Controversa a ajuns în atenția publicului săptămâna aceasta după ce 42 de familii au dat-o în judecată pe asistentă, acuzând-o că a falsificat documente și că a întrebuințat greșit fondurile publice.

Te-ar mai interesa: Luna Nouă în Berbec 2023: Ce înseamnă și ce zodii ...

”Asistenta” administra vaccinurile într-un mod ciudat

„Unii au observat că ”asistenta” administra vaccinurile într-un mod ciudat”, a spus avocatul care reprezintă familiile. „Ea făcea injecțiile foarte repede și apoi părea că aruncă la gunoi toată fiola.”

Infirmiera trebuia să îi imunizeze pe copii împotriva infecțiilor precum meningita și hepatita B într-un centru medical local.

Autoritățile care investighează cazul i-au împărțit pe copiii vaccinați în acel centru în două grupe în funcție de cine i-a vaccinat.

„Am descoperit că majoritatea celor care aparțineau unuia dintre grupuri nu fuseseră imunizați corect”.

Te-ar mai interesa: Băutura detoxifiantă care te scapă de burtă. Cum o...

„Credem că este o problemă foarte serioasă”, a spus avocatul celor 42 de familii. „Nu are niciun sens ca o asistentă care este împotriva vaccinurilor să fie implicată în adminstrarea de vaccinuri.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private