marți, iulie 5, 2022

O mamă și-a ținut copilul în brațe pentru prima oară, după opt săptămâni de la naștere. „Doctorii nu sunt oameni. Sunt îngeri”

O proaspătă mămică și-a ținut copilul în brațe abia după opt săptămâni de la naștere. Motivul este unul dureros. Ellie Wright, în vârstă de de 20 de ani, se recuperează cu greu după ce s-a infectat cu coronavirus.

Bebelușul a fost adus pe lume cu 10 săptămâni mai devreme, prin operație de cezariană. Medicii au fost nevoiți să recurgă la cezariană după ce Ellie Wright, din Walsall, Marea Britanie, s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Te-ar mai interesa: Suntem în plin val 6! Octavian Jurma, atac la mini...

Tânăra mămică era grav bolnavă în unitatea de îngrijire critică, luptându-se să trăiască. În același timp, fiul său nou-născut, Leo, se afal într-un ventilator. Recuperarea femeii ar putea dura până la doi ani, dar, recent, aceasta a reușit să-și îmbrățișeze fiul pentru prima oară de când l-a născut. 

Ellie Wright and baby Leo

O mamă și-a ținut copilul în brațe pentru prima oară, după opt săptămâni de la naștere

Ellie Wright, de 20 de ani, din Walsall, a avut virusul când era însărcinată în 30 de săptămâni și a trebuit să fie sedată timp de trei săptămâni. Nu a putut avea niciun tratament până nu l-a născut pe fiul său, Leo. Momentan, Ea tânăra mămică încă primește îngrijire într-o secție de la spital, în timp ce Leo se află acasă, cu bunicii săi.

Te-ar mai interesa: Trei obiceiuri nesănătoase care îți omoară neuroni...

„Am putut să stau în picioare. Iar acum încerc să mă ajut de un cadru pentru a mă putea așeza pe un scaun”, a declrata Ellie Wright, potrivit bbc.com

Femeia speră să ajungă acasă până la împlinirea a 21 de ani, în luna mai.

New mother battling coronavirus in ICU meets baby for first time after emergency birth | Express & Star

„Doctorii nu sunt oameni. Sunt îngeri”

Bunica bebelușului, Michelle Stankevitch, a ținut să-i laude pe doctorii care au avut grijă de fiica și de nepotul său.

„Nu sunt oameni, sunt îngeri. Au avut grijă de Leo și Ellie atât de bine într-un moment atât de rău, cu Covid. Când fata mea era la Terapie Intensivă, i-au făcut părul lui Ellie și i-au vopsit unghiile. Este vorba de acele mici atingeri care înseamnă foarte mult atunci când nu poți fi acolo”, a spus bunica.

Te-ar mai interesa: Vrei o inimă sănătoasă? Include aceste fructe în d...

Michelle, care a creat și o postare pe Facebook #TeamEllie, a mai spus că speră ca povestea fiicei sale să le amintească oamenilor cât de atenți trebuie să fie pentru a minimiza riscul virusului.

„Familia noastră a făcut totul după reguli și totuși ni s-a întâmplat acest lucru. Există unii care nu iau coronavirusul în serios și chiar au nevoie ”, a mai spus aceasta. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private