Sari la conținut

O minoră de 14 ani a născut la UPU, unde se prezentase pentru dureri lombare. Care este starea de sănătate a micuțului?

o mininoră de 14 ani

O minoră de 14 ani, însoțită de mama ei, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie a Spitalului Județean din Buzău, unde a acuzat dureri lombare intense. În timp ce era supusă investigațiilor medicale în vedera identificării cauzei durerii, minorei i s-a declanșat nașterea spontană.

Asistată de cadrele de la UPU Buzău, fata a adus pe lume un băieţel sănătos. Adolescenta şi pruncul ei au fost transferaţi la Maternitatea Buzoiană, conform celor relatate de către Adevărul.ro

Potrivit Biroului de Presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, ”la UPU Pediatrie s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense şi disurie. În urma investigaţiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă şi au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel