marți, noiembrie 29, 2022

La doar câteva zile după ce o tânără a fost omorâtă după ce a fost împinsă în fața metroului, în stația Dristor, o altă tentativă de omor s-a petrecut la Stația de metrou Unirii 2, în această dimineață.

”Avem o noua tentativa de omor la metrou Unirii 2. Semnalmentele autoarei. 60-65 ani. 1.60 m. Cizme negre. Pulover lung. Haina neagra geanta maro caciula neagra. Aspect neingrijit,” au scris mai mulți internauți pe Facebook.

Te-ar mai interesa: OMS: recomandare de ultimă oră pentru toate femeil...

O femeiee de 42 de ani a reclamat la 112 că o femei a încercat să o omoare la metrou. Potrivit acuzaţiilor, o femeie de 65 de ani a încercat să o împingă în faţa metroului. Camerele de supraveghere au surprins o femeie pe peron, potrivit RTV.net.

O femeie a fost ameninţată de o altă femeie la metrou. Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţa, pe un peron de la Unirii 2. Oamenii legii o caută acum pe autoarea tentativei de omor.

Este o femeie în jur de 65 de ani, înălţime aproximativ 1,60, constituţie robustă îmbrăcată în negru.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private