vineri, august 6, 2021

Menționează primul element pe care îl observi în imaginea următoare şi apoi citește descrierea corespunzătoare trăsăturilor mai puţin vizibile ale personalităţii tale.

Imaginea este realizată după

principiul psihologiei Gestaltiste, conforma căreia 2 imagini diferite pot fuziona intr-o a treia imagine distinctă. Este interesant de urmărit de ce alegem o anume imagine în detrimentul celorlalte.

Pentru acest test va trebui sa memorezi primul element pe care il observi in imaginea următoare şi apoi să citeşti mai jos descrierea corespunzătoare trăsăturilor mai puţin vizibile ale personalităţii tale.

test personalitate

1. Arborele

Dacă acesta a fost primul lucru pe care l-ai văzut, înseamnă că te bazezi extrem de mult pe rațiune și logică. Nu eşti genul care să se lase ghidat de sentimente, ci mai

degrabă de ceea ce îţi dictează mintea ta.

Ai multe dintre  calitățile unui lider, dar îţi lipseşte abilitatea de a fi sociabil. Din cauza manifestării minimale a afecţiunii, oamenii te pot considera extrem de rece și, drept urmare, pot fi mai puțin asertivi vis-a-vis de tine. Deci, dacă îţi doreşti să imbunăţeşti ceva la tine, observă-ţi acţiunile şi inceacă să fii mai empatic cu cei din jur.

2. Gorila

Dacă primul element pe care îl observi prima dată este gorila, înseamnă că eşti o persoană care munceşte mult şi este in permanenţă ocupată. Nu te bazezi pe ceilalți, dar preferi să faci

lucrurile în felul tău. Ești independent și pragmatic.

Cu alte cuvinte, mintea ta trebuie să fie ocupată tot timpul! Cu toate acestea, trebuie să ţii cont de faptul că nu îţi poţi impune opiniile și obiceiurile in faţa celorlalţi.Trebuie să inveţi să ai încredere în oameni, suficient pentru a le permite să ia propriile decizii.

3. Leul

Eşti un individ puternic care de cele mai multe ori face lucrurile în stilul caracteristic. Dai dovadă de mult curaj , cu care puțini oameni se pot lăuda sa-l aibă. În plus, manifeşti o carismă unică ce face ca oamenii să te aprecieze şi să te respecte,

deseori delegându-ţi rolul de mentor în viața lor.

Pe de altă parte, de multe ori ești prea ambițios și chiar poți lovi in oameni nevinovați cu mândria ta. Trebuie să să înțelegi că lumea nu se invârte în jurul tău.

Ultimele stiri

Parteneri