Categories: Ştiri sănătate

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă. Ce părere are bărbatul de această ofertă?

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă. Ce părere are bărbatul de această ofertă?

O femeie thailandeză a angajat o amantă „frumoasă și educată” pentru a-și face soțul fericit. Pattheema Chamnan, în vârstă de 44 de ani, din Bangkok, a spus că nu s-a culcat cu soțul ei și că o face să se simtă ca o soție proastă.

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă

Ea a trimis o reclamă video căutând femei tinere, singure, cu o diplomă de facultate și oferă 15.000 de baht (în jur de 420 de euro) pentru rol.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu”, a spus ea în videoclip. „Veți fi plătite cu cel puțin 15.000 de baht pe lună, veți primi cazare gratuită și mese gratuite. Dar trebuie să mă ajutați. Două dintre voi vor fi angajațe să ajute cu documentele în biroul meu, iar alta va fi angajată să aibă grijă de mine, soțul meu și copilul meu”.

Ea a adăugat: „Vă garantez că nu va exista nicio luptă între tine și mine. Soțul meu a muncit din greu singur și vreau doar să fie fericit. Voi avea și prieteni cu care să fiu acasă”, a spus Chamnan, citată de Mirror.

„Candidata nu ar trebui să aibă un copil, deoarece ar deveni o povară. Trebuie să arate prezentabil și să comunice bine”, a spus ea.

Femeia a adăugat că este important ca candidatele să poată „îi face pe plac soțului meu”. Ea a spus: „De asemenea, amantele lui trebuie să fie capabile să-i țină companie și să-l distreze, așa că trebuie să aibă personalitate și să fie distractive”.

Chamnan a spus că se luptă cu depresia cronică și că acesta este motivul pentru care își dorește ajutor. „Vreau să găsesc amante pentru soțul meu, deoarece mă lupt fizic. Am depresie cronică și simt că nu pot avea grijă de soțul meu bine. Nu m-am culcat cu soțul meu și mă face să simt că nu sunt o soție bună”, a explicat ea.

Soțul ei, Pattagorn, a fost surprins când a găsit reclama circulând pe rețelele de socializare.

Ce parere are despre asta?

Ei bine, a fost șocat de asta, dar nu este împotrivă.

„Soția mea mi-a spus că vrea să găsească pe cineva care să aibă grijă de mine. Femeile vor fi, de asemenea, tratate ca pe o familie și vor lucra în compania noastră ca pe o familie”, a spus soțul.

El a adăugat: „Alți bărbați care doresc să fie ca mine ar trebui să comunice cu soțiile lor despre asta. Ar trebui să-și ceară permisiunea soțiilor, astfel încât să nu fie probleme în viitor. Nu mi-am dorit niciodată să am vreo amantă, dar din moment ce soția mea a făcut această oefrtă, nu o voi respinge.”

Se pare că cuplul a primit în viața lor amanta perfectă.

Chamnan i-a cerut unei „frumoase” în vârstă de 33 de ani să se alăture familiei ca amantă a soțului ei, a informat Daily Star. Despre femeie se spune că este „prieten apropiat” lui Chamnan. Aplicațiile pentru postul de amantă au fost închise, în ciuda faptului că Chamnan a făcut publicitate inițial pentru trei posturi.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

2 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

3 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

4 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: