vineri, septembrie 30, 2022

Soțul Gabrielei Cristea și-a îngrijorat urmăritorii. Artistul spune că se confruntă cu dureri puternice într-o anumită zonă a corpului și s-a gândit să apeleze la ajutorul internauților.

Tavi Clonda se confruntă cu dureri de spate și abia mai stî în picioare, însă nu știe care este cauza. Artistul a precizat că nu vrea să audă momentan de RMN sau de investigații amănunțite, însă așteaptă recomandări din partea prietenilor virtuali.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

„De ieri am o durere la spate, cred că am făcut o mișcare greșită sau ceva și mi s-a și umflat în stânga la coloană, acolo la noadă și nu știu ce să iau.

Am făcut o mișcare greșită, am ridicat ceva de la magazin, nu-mi dau seama și de-abia stau în picioare, mă așez, nu pot să dorm. Dacă știți ce să fac, ce să iau. Să nu spuneți de RMN și de altele, că încă nu”, le-a dezvăluit Tavi Clonda fanilor de pe rețelele de socializare.

Sursă FOTO: Instagram

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog

Reamintim că, în urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Chiar dacă a fost norocoasă căci a suferit de o formă ușoară a bolii, Gabriela Cristea a avut nevoie de consiliere din partea unui psiholog. Soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu atacuri de panică, gândindu-se că soțul și copiii ei ar putea fi în pericol.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

“Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private