Sari la conținut

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă. Ce părere are bărbatul de această ofertă?

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă. Ce părere are bărbatul de această ofertă?

O femeie thailandeză a angajat o amantă „frumoasă și educată” pentru a-și face soțul fericit. Pattheema Chamnan, în vârstă de 44 de ani, din Bangkok, a spus că nu s-a culcat cu soțul ei și că o face să se simtă ca o soție proastă.

O soție angajează amantă „cu facultate, fără copil” pentru soțul său: Să aibă personalitate și să fie distractivă

Ea a trimis o reclamă video căutând femei tinere, singure, cu o diplomă de facultate și oferă 15.000 de baht (în jur de 420 de euro) pentru rol.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu”, a spus ea în videoclip. „Veți fi plătite cu cel puțin 15.000 de baht pe lună, veți primi cazare gratuită și mese gratuite. Dar trebuie să mă ajutați. Două dintre voi vor fi angajațe să ajute cu documentele în biroul meu, iar alta va fi angajată să aibă grijă de mine, soțul meu și copilul meu”.

Ea a adăugat: „Vă garantez că nu va exista nicio luptă între tine și mine. Soțul meu a muncit din greu singur și vreau doar să fie fericit. Voi avea și prieteni cu care să fiu acasă”, a spus Chamnan, citată de Mirror.

„Candidata nu ar trebui să aibă un copil, deoarece ar deveni o povară. Trebuie să arate prezentabil și să comunice bine”, a spus ea.

Femeia a adăugat că este important ca candidatele să poată „îi face pe plac soțului meu”. Ea a spus: „De asemenea, amantele lui trebuie să fie capabile să-i țină companie și să-l distreze, așa că trebuie să aibă personalitate și să fie distractive”.

Wife hires mistress to keep her husband happy

Chamnan a spus că se luptă cu depresia cronică și că acesta este motivul pentru care își dorește ajutor. „Vreau să găsesc amante pentru soțul meu, deoarece mă lupt fizic. Am depresie cronică și simt că nu pot avea grijă de soțul meu bine. Nu m-am culcat cu soțul meu și mă face să simt că nu sunt o soție bună”, a explicat ea.

Soțul ei, Pattagorn, a fost surprins când a găsit reclama circulând pe rețelele de socializare.

Thai wife hires mistresses for husband with a 15,000 baht salary

Ce parere are despre asta?

Ei bine, a fost șocat de asta, dar nu este împotrivă.

„Soția mea mi-a spus că vrea să găsească pe cineva care să aibă grijă de mine. Femeile vor fi, de asemenea, tratate ca pe o familie și vor lucra în compania noastră ca pe o familie”, a spus soțul.

El a adăugat: „Alți bărbați care doresc să fie ca mine ar trebui să comunice cu soțiile lor despre asta. Ar trebui să-și ceară permisiunea soțiilor, astfel încât să nu fie probleme în viitor. Nu mi-am dorit niciodată să am vreo amantă, dar din moment ce soția mea a făcut această oefrtă, nu o voi respinge.”

Se pare că cuplul a primit în viața lor amanta perfectă.

Chamnan i-a cerut unei „frumoase” în vârstă de 33 de ani să se alăture familiei ca amantă a soțului ei, a informat Daily Star. Despre femeie se spune că este „prieten apropiat” lui Chamnan. Aplicațiile pentru postul de amantă au fost închise, în ciuda faptului că Chamnan a făcut publicitate inițial pentru trei posturi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel