vineri, august 12, 2022

Kirsten Hawksey, o tânără mamă în vârstă de 23 de ani din Liverpool, a mers la medic pe 27 noiembrie 2017, după ce i-au apărut pe picioare mai multe vânătăi inexplicabile.

Tatăl lui Kirsten, Neil, a spus că tânăra a ignorat inițial vânătăile, dar văzând că nu se mai vindecă, familia a insistat să meargă la medic. În urma unor analize amănunțite de sânge, tânăra mamă, care avea acasă o fetiță de 15 luni, a aflat că are leucemie acută.

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...

Imediat a început tratament, însă, din păcate, starea ei s-a agravat după ce a făcut o infecţie la plămâni. Kirsten Hawksey a murit chiar în ziua de Crăciun, la doar 23 de ani.

Tatăl ei a mai spus că, în afara semnelor de pe picioare, tânăra nu prezenta niciun indiciu că ar avea vreo problemă de sănătate.

„Și-a căutat pe Internet simptomele, iar când au văzut că indicau leucemie a început să râdă”, a spus Neil. După doar câteva săptămâni, fiica lui a murit.

În ultimul ei mesaj pe Facebook, Kirsten Hawksey a ținut să le atragă atenția oamenilor să nu ignore niciun simptom pe care îl au:

Te-ar mai interesa: Efecte secundare ale paracetamolului: trei semne p...

„Am fost diagnosticată cu leucemie şi urmez un tratament. Nu vreau să fiu compătimita de nimeni, iar mesajul meu este mai mult o rugăminte către voi, şi anume să vă ascultaţi corpul, să nu ignoraţi niciun simptom.

Vreau să mulţumesc familiei mele şi tuturor prietenilor pentru că au insistat să merg la medic. Mă simt norocoasă să am asemenea oameni lângă mine. Vă mulţumesc tuturor!”.

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

Familia a descoperit mesajul abia după moartea lui Kirsten.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private