Sari la conținut

O tânără și-a smuls tot părul din cap din cauza unei boli compulsive rare

De fiecare dată când era supărată sau stresată, Rebecca Brown avea obiceiul să se joace cu părul.

Până să împlinească 16 ani, însă acest obicei s-a transformat într-o tulburare psihologică, numită tricotilomanie din cauza căreia a ajuns aproape cheală.

cheala

Timp de cinci ani, doctorii n-au reușit, să îi pună un diagnostic, așa că fata s-a izolat și a ajuns să-și analizeze singură evoluția.

Britanica s-a pozat în fiecare zi timp de cinci ani și a postat videoclipuri pe YouTube, feedback-ul, surprinzător, fiind unul pozitiv, plin de încurajări.

Clipurile postate de ea au adunat 12 milioane de vizualizări.

„M-am dus prima dată la doctor la vârsta de 13 ani,îinsă, diagnosticul a venit cinci ani mai târziu. Înainte să fiu diagnosticată, doctorii m-au sfătuit să fac tot felul de lucruri, de la a nu mă mai agita până  la a sta in mâini”, a mărturisit Rebecca.

Citeste si:

Din cauza faptului că starea sa s-a agravat, la vârsta de 19 ani Rebecca a fost nevoită să se radă pe cap.

final

Grație încurajărilor primite în mediul online, Rebecca a început să-și revină, iar părul ei a început să crească la loc.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.