luni, decembrie 6, 2021

O studenta din Franta care urma cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca a murit, vineri, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia cu chirie.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Simona Virci, a declarat, vineri, ca a fost sesizat Serviciul pentru Imigrari Cluj, care va face demersuri pentru a anunta familia fetei despre decesul acesteia.

Te-ar mai interesa: Cea mai importantă tradiție de Sfântul Nicolae. Î...

”O studenta franceza, care era in anul IV la UMF Cluj-Napoca, a decedat, vineri dimineata, dupa ce ar fi cazut de la etajul IV al unui bloc din cartierul Zorilor in care locuia in chirie. Politia face cercetari in acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la decesul acesteia. A fost sesizat Serviciul pentru Imigrari Cluj care va face demersurile pe linie oficiala pentru anuntarea familiei fetei despre incident. Trupul neinsufletit a fost transportat la IML in vederea necropsiei”, a spus Virci pentru protv.

Surse judiciare au declarat, vineri, ca se ia in calcul doar varianta sinuciderii studentei, in conditiile in care usa apartamentului in care locuia aceasta era blocata din interior.

Te-ar mai interesa: Medicul Vasi Rădulescu, despre varianta Omicron: „...

“Nu sunt alte suspiciuni in acest caz. Din primele cercetari, studenta nu ar fi lasat niciun bilet de adio“, au spus sursele citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri