O tânără studentă la Medicină, găsită moartă după ce a căzut de la etaj

O tânără studentă la Medicină, găsită moartă după ce a căzut de la etaj
O tânără studentă la Medicină, găsită moartă după ce a căzut de la etaj

O studenta din Franta care urma cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca a murit, vineri, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia cu chirie.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Simona Virci, a declarat, vineri, ca a fost sesizat Serviciul pentru Imigrari Cluj, care va face demersuri pentru a anunta familia fetei despre decesul acesteia.

”O studenta franceza, care era in anul IV la UMF Cluj-Napoca, a decedat, vineri dimineata, dupa ce ar fi cazut de la etajul IV al unui bloc din cartierul Zorilor in care locuia in chirie. Politia face cercetari in acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la decesul acesteia. A fost sesizat Serviciul pentru Imigrari Cluj care va face demersurile pe linie oficiala pentru anuntarea familiei fetei despre incident. Trupul neinsufletit a fost transportat la IML in vederea necropsiei”, a spus Virci pentru protv.

Surse judiciare au declarat, vineri, ca se ia in calcul doar varianta sinuciderii studentei, in conditiile in care usa apartamentului in care locuia aceasta era blocata din interior.

„Nu sunt alte suspiciuni in acest caz. Din primele cercetari, studenta nu ar fi lasat niciun bilet de adio„, au spus sursele citate.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox