Sari la conținut

O zodie are la dispoziție 8 zile să ia o decizie importantă. Se apropie o schimbare radicală de destin

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop

Cristina Demetrescu oferă sfaturi utile pentru un semn zodiacal. Este un moment când unii dintre nativi au de luat o hotărâre deosebit de importantă, însă timpul nu este de partea lor.

Astrologul Cristina Demetrescu ne arată horoscopul pentru prima parte a lunii aprilie. Urmează momente decisive pentru anumite semne zodiacale până în data de 15 aprilie.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Berbecul este descoperit în fața eclipsei. Asta înseamnă că nativii din această zodie sunt nevoiți să se decidă.

Ce vor cu adevărat, spre ce direcție vor să se orienteze? Ei au la dispoziție 8 zile pentru a decide. Fără a ține cont de temerile lor, contează să ia o hotărâre.

Horoscop Cristina Demetrescu. Recomandare pentru o zodie

„Berbecii sunt în momentul de față foarte expuși din punct de vedere al acestei eclipse. Într-un fel sau altul este acel moment din viața unui Berbec în care ar trebui să bage cheia în contact și să plece într-o direcție. Poate mai au timp în aceste 8 zile să se gândească ce vor să facă, în ce direcție vor să meargă.

Mulți știu, mulți se pregătesc pentru lucrul acesta, dar poate foarte multora le este teamă tocmai din cauza faptului că planetele din zodia Pești presează foarte mult și creează foarte multă confuzie. Este un fel de acum ori niciodată”, spune Cristina Demetrescu.

Pe de altă parte, în cazul nativilor din Gemeni, aceștia ar trebui să fie atenți la eventualele „gafe”. Persoanele născute sub acest semn pot ajunge, fără voia lor, în situații neconfortabile.

”Gemenii pot să aibă parte de o invitație, un grup foarte mare de persoane, o adunare unde se întâmplă ceva foarte interesant. O persoană foarte importantă intră în viața Geamănului. Atenție la gafe, știi cum e să-ți înjuri viitorul șef în parcare. Foarte mare atenție vizavi de reacția pe care o au la impulsuri”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel