Sari la conținut

O zodie este atenționată. Numerolog: Fiţi rezistenţi şi puternici

Horoscop de sanatate
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Legatura dintre starea de sanatate si semnul tau zodiacal

O zodie este atenționată. Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi cât de curând. Dar schimbarea aceasta obligă Berbecii să fie pregătiţi, să nu îi ia ceva prin surprindere, pe nepregătite.

Horoscop rune pentru Taur

Taurii sunt pregătiţi deja să înceapă o viaţă nouă, un fel de revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor, atât fizice, cât şi psihice. Deci încep să le vina boii acasă, cum se spune.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii au o săptămână mai cu suişuri şi coborâşuri, deci atenţie la sănătate, la discuţii mai puţin principiale, că aveţi obiceiul să întărâtaţi. Astrele vă îndeamnă să aveţi forţă, putere şi tărie o săptămână, că toate lucrurile trec, nimic nu durează. Fiţi rezistenţi şi puternici, că se rezolvă în final.

Horoscop rune pentru Rac

Racul are o surpriză: e protejat. Pentru ei urmează o săptămână de protecţie divină, deci pot să facă toate micile năzbâtii, cu credinţa că Dumnezeu nu îi va trage la răspundere şi nici ceva rău nu li se întâmplă.

Horoscop rune pentru Leu

Leii sunt sfătuiţi să aibă mare grijă la cum abordează problemele care îi interesează, deci schimbaţi tactica. Dacă problemele care sunt pregnante vor fi dragostea şi legăturile, fiţi atenţi.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara vine cu o surpriză: nu aţi putea voi să aveţi mai multă răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului, pentru că se spune că surprizele plăcute întotdeauna sunt făcute numai pentru persoanele care ştiu să aştepte. Deci aşteptaţi, şi nu grăbiţi lucrurile, că dacă forţaţi mâna norocului, nu veţi câştiga nimic.

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanţa a avut o săptămână complicată până acum, acum urmează o săptămână şi mai complicată. O mică bătălie apare şi trebuie să nu vă îngrijoraţi pentru că, chiar dacă veţi duce bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga în mod sigur.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii sunt mobilizaţi să-şi folosească toate forţele pe care le au pentru a-şi consolida poziţia lor, pentru că au uitat se pare să spună pe ce loc stau şi la serviciu, şi acasă, dar şi în societate şi numai aşa vor avea câştig de cauză.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorii dau lovitura şi se produce un salt calitativ rapid în existenţa lor. Deci, înseamnă că săgeata voastră se duce la fix.

Horoscop rune pentru Capricorn

În schimb, Capricornul tot cu gândul la plecare. Astrele vă anunţă o călătorie şi acest lucru este foarte posibil.

Horoscop rune pentru Vărsător

La Vărsători, fertilitate şi belşug, dragoste cu năbădăi. Peste puţin timp, visele voastre se împlinesc.

Horoscop rune pentru Peşti

La Peşti, a apărut un mesaj dublu, că e zodie dublă: sunt sfătuiţi să se relaxeze. Apoi, lăsaţi grijile negre, sumbre, pentru că cineva foarte apropiat are o sănătate extraordinară, deci nu vă faceţi probleme pentru starea lui de sănătate, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel