Sari la conținut

O zodie este avertizată! Numerolog: O atenționare raportată la starea de sănătate!

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop 3-9 Iulie 2023. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Potrivit spuselor sale, acești nativi trebuie să fie atenți la starea de sănătate.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul, vai de mine! Deja a trecut la activitate. Fertilitate și belșug, pentru toți berbecii și berbecuțele. Tate visele voastre, în săptămâna următoare, se vor împlini, inclusiv pentru cei care nu au încă moștenitori. E o săptămână foarte bună pentru inspirație și creație.

Horoscop rune pentru Taur

Tăurașii sunt pregătiți acum total să înceapă o viață nouă, deși peste ei au trecut peste niște pasaje mai mai puțin plăcute. Acum apare un soi de revigorare, un fel de renaștere personală în toate planurile, și fizic, și psihic, și financiar. Deci e o săptămână de bucurie enormă pentru nativii din Taur.

Citeste si:

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemeni au o săptămână în care n-au chef să discute cu nimeni, o săptămână de repaus, sau mai bine zis o săptămână de mister, pentru ceilalți. Pentru că ei se învăluie într-o aură și e greu. Parcă sunt o broască țestoasă care nu are chef să discute. N-are chef. Tevâri. Și sfatul pentru cei care au un geamăn, împrejur sau partenerul de viață, încercați în săptămâna asta să nu îl bombardați cu 1000 de întrebări, pentru că nu faceți altceva decât să-l înfuriați și să devină și mai tacitun decât este. Lucrurile acelea le vor rezolva. Este între ei și cel de sus.

Horoscop rune pentru Rac

Răcușorii rebuie să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Și asta implică pentru ei să fie în permanență pregătiți, că schimbarea îți bate o dată la ușă. Dacă nu ești acasă, cine știe când mai bine.

Horoscop rune pentru Leu

Leul încă nu și-a pus la punct toate bătăliile. Mai are el un o bătălie micuță, așa, un pic de răzmeriță. Dar runa îi anunță: dragilor Lei, nu fiți îngrijorați, indiferent că aveți bătălie sau nu, voi ați câștigat în mod sigur. Deci cu alte cuvinte, cheam-o pe Maria și lasă bătălia.

Horoscop rune pentru Fecioară

E zodie dublă? E zodie dublă. Mesajul primit de Fecioare, tot mesaj dublu. Sunt sfătuiți să își găsească timp de relaxare, să se detașeze, pentru că nu e cazul să-și facă probleme vis a vis de o persoană dragă, o rudă, să fie un părinte, un copil. Starea lor de sănătate este excelentă, numai că au chef să vă joace o mică falsă. Voi v-ați luat cu treburile voastre și ați cam uitat să-i mai băgați în atenție. Iar acum va trebui să le faceți măcar o vizită de curtoazie.

Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop rune pentru Balanţă

Mai primesc și Balanțele vești bune. S-ar putea să primiți un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Păi dați-le pe amândouă, că ne descurcăm. Nu ne ninge, nu ne plouă.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul dă lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența dvs. De multă vreme nu ați avut o rună atât de bună, iar acum veți da lovitura, din punct de vedere profesional, financiar și, de ce nu, și un pic de dragoste. Dar aia o cam lasă pe planul doi, dacă au bani și job bun.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorii noștri sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. E posibil să fi muncit prea mult, sunt extenuați, ar dori o zi, doua, trei de relaxare sau să nu-i deranjeze nimeni. Deci în continuare aveți grijă, consumați lichide, mâncați fructe și legume, pentru că sunteți pe o pojghiță de gheață subțire și asta înseamnă o atenționare și raportată la starea de sănătate. Fiți atenți și veți reuși să rezolvați și problema asta.

Horoscop rune pentru Capricorn

Truditorul trebuie să fie cu atenția mărită, pentru că e cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Cu alte cuvinte, dragilor Capricorni, schimbați tactica. Cea pe care ați folosit-o până acum n-a dat roade, din contră, v-a creat neplăceri și ați devenit un pic nesuferiți. Acum deveniți mai suferiți!

Horoscop rune pentru Vărsător

Schimbări majore la Vărsător. Dar majore! Și, în câteva zile, la începutul săptămânii, foarte, foarte rapid. Fiți pregătiți pentru aceste schimbări majore, că ele vin și vă vor bucura.

Horoscop rune pentru Peşti

Peștișorii ăștia toți se mută. Da, ei nu vor zice că schimbă casa sau locul de muncă. Ei sunt ca melcul, peștii ăștia. Își iau bagajul, ruxacul în spate și se mută, ba la munte, ba la mare, ba pe nu știu ce cărare. Ăștia au inventat perpetuum mobile și cred că l-au și găsit. Veți acționa foarte favorabil pentru dvs. într-o problemă care vă interesează, fie că vă schimbați locul de muncă, fie că vă doriți o locuință nouă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.