Sari la conținut

O zodie riscă să se îmbolnăvească. Este urmărită de GHINION. Minerva: Trebuie să aibă grijă!

Horoscop Minerva
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Minerva

O zodie riscă să se îmbolnăvească. Este urmărită de GHINION. Trebuie să aibă grijă! Minerva are un avertisment pentru un semn cu privire la sănătate și nu numai. Este posibil ca anumiți nativi să întâmpine momente dificile. În schimb, alții vor avea parte de mici succese.

Astrologul Minerva a pregătit horoscopul complet pentru ultima parte a lunii februarie. Urmează zile bune și mai puțin bune pentru unele semne zodiacale.

Horoscop Minerva. Conform horoscopului prezentat de Minerva, Săgetătorul va fi cel care poate experimenta câteva obstacole. Cei născuți în acest semn zodiacal ar fi bine să aibă grijă ca niciodată de sănătatea lor.

Pot face greșeli mari și, în plus, pot ajunge la epuizare. Atenție, de asemenea, la alimentație! Recomandabil este să evite anumite preparate pentru a evita problemele.

„Pentru a economisi energie, trebuie să aloce suficient timp pentru odihnă, ceea ce e ușor de făcut în această perioadă. Le sugerez să excludă alimentele fast food din dietă. Trebuie să aibă grijă la bornout și sunt posibile greșeli care le pot afecta cariera”, spune Minerva.

Minerva, recomandări importante pentru Capricorni

Horoscop Minerva. În cazul nativilor din Capricorn, astrologul vine și cu câteva sfaturi. Persoanele născute sub acest semn zodiacal ar fi indicat să se axeze pe abilitățile lor intelectuale.

Se poate ca anumite eforturi să dea roade din plin. În schimb, fiți foarte atenți la persoanele aflate în funcții mai importante. Ar putea avea loc unele altercații. Pe plan financiar, pe de altă parte, Capricornii stau foarte bine și pot chiar să câștige niște bani în plus.

„Îi sfătuiesc să parieze pe ambițiile intelectuale, e o perioadă bună studiilor, examenelor. Fondurile cheltuite se vor întoarce la ei înzecit. Atenție pentru că nerespectarea subordonării atrage consecințe, inclusiv concediere. Situația financiară se va îmbunătăți considerabil, în mâinile lor vor ajute proiecte importante”, mai spune astrologul Minerva, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel