Sari la conținut

Oana Roman, apel disperat pe rețelele sociale: Mama are nevoie de rugăciuni de vindecare. Sunt atât de singură în această luptă…

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Duminică seara, Oana Roman a cerut ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele sociale. Vedeta a împărtășit celor care o urmăresc că mama ei are nevoie de toate rugăciunile și gândurile bune, după ce a ajuns la spital, iar starea sa de sănătate nu este tocmai una bună.

Oana Roman a mărturisit că deși nicio rudă nu îi este aproape, nu se simte singură în această luptă și le-a mulțumit celor care îi sunt alături în această perioadă dificilă.

Credit foto: Instastory Oana Roman

Oana Roman, apel disperat pe rețelele sociale: Mama are nevoie de rugăciuni de vindecare

„Dragilor, mă duc să o iau pe Isa de la prietenii noștri, unde a stat în vizită peste weekend. Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe, are nevoie de rugăciuni de vindecare.

Până la urmă, lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul acesta este nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți.

Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine, și cum eu sunt atât de singură în această luptă în a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a fost mesajul Oanei Roman.

Credit foto: Istastory Oana Roman

Fiica lui Petre Roman a recunoscut că, în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă, se simte susținută de prietenii și fanii săi, care mereu îi oferă sprijin și rugăciuni în această luptă.

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu par că au disponibilitatea să întrebe ce faci?, ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai și care fac diferența. Și își dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare!”, a mai transmis vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel