Sari la conținut

Oana Roman este în doliu. Anunț trist: „Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Din cuprinsul articolului

Oana Roman povestește, cu lacrimi în ochi, că și-a pierdut un membru important din familie și că traversează momente foarte grele. Speră să treacă peste această etapă dificilă și să-și facă ordine în viață.

Oana Roman povestește, cu lacrimi în ochi, că și-a pierdut un membru important din familie și că traversează momente foarte grele. Speră să treacă peste această etapă dificilă și să-și facă ordine în viață.

Oana Roman se declară devastată de durere. Cățelul ei, Bubble, a murit când ea se afla în vacanță în Grecia. De asemenea, fiica lui Petre Roman a spus că nu va putea uita niciodată clipele minunate pe care le-a petrecut alături cu animalul ei de companie și că îl va păstra în suflet.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loiala prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să mi pot lua adio. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea! 🖤🖤🖤”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursă FOTO: Retete si vedete

Momente grele pentru Oana Roman

În ultima perioadă, Oana Roman întâmpină alte probleme. După ce s-a certat cu sora ei, Catinca Roman, și cu partenerul ei, Marius Elisei, aceasta a constatat că femeile care îi fac curățenie în casă i-au sustras obiecte de valoare, scrie EVZ.

„De ce nu mai am firma de curățenie și de ce haterii bolnavi psihic și-au luat țeapă încercând să mă atace, neștiind care este situația. Precizare privind contractele mele: Nu fac nimic pe barter. Toate contractele mele pe termen lung sunt contra cost și plătesc pentru ele taxe și impozite la Stat.

Firma de curățenie pur și simplu și-a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat, drept pentru care cred că voi apela la public pentru a reuși eventual să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând”, a transmis Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel