Sari la conținut

Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap!

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap! Vedeta Oana Roman a fost abuzată fizic în copilărie de tatęl său, care o bătea ori de câte ori prindea ocazia. Anii au trecut, însă dramele au rămas aceleași pentru Oana, care nu a putut uita episoadele șocante pe care le-a trăit.

O perioadă lungă, Oana Roman a preferat să ascundă calvarul prin care a trecut în copilărie. Fiica lui Petre Roman povestește calvarul prin care a trecut din cauza unui abuz suferit în copilărie. Oana Roman spune că tată său o bătea ori de câte ori prindea ocazia, relatează click.ro.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa”, povestește Oana.

Oana Roman: Voia o disciplină exagerată

„Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa”, mai spune vedeta.

„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani”, povestește fiica fostului politician.

Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare

„De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, conchide Oana Roman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel