marți, mai 30, 2023

Oana Roman, probleme după ce a avut COVID. Fiica lui Petre Roman le-a povestit fanilor săi cum s-a recuperat după ce s-a infectat cu temutul virus.

Vedeta a lipsit o perioadă din mediul online, pentru că a stat să se recupereze după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

„Ne vedem la față după mai bine de-o săptămână, în care am avut COVID. Și acum încerc să îmi revin, pentru că am rămas cu vocea fonfănită și este un lucru care deocamdată nu-mi trece, dar am înțeles că mai multe persoane au trecut prin asta și se pare că o să treacă, la un moment dat. În rest, sunt bine, Iza este și ea bine.”, a spus Oana Roman, pe instastory.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Ce spune vedeta despre isteria provocată de prețurile carburanților

În plus, vedeta a ținut să facă câteva declarații și despre subiectul care a ului România. Oana este convinsă că manipularea are mare succes în România, acesta fiind și motivul pentru care trecem prin astfel de situații.

„Foarte multe s-au întâmplat de când n-am mai stat de vorbă cu voi, am încercat să postez doar așa.. câte ceva pentru că am vrut să trec peste boală în liniște și să nu mă agit prea tare.

S-au întâmplat multe și cu războiul, și cu o isterie generală a românilor care s-au apucat iarăși să cumpere iod, deși n-avem nevoie și apoi, aseară, acea isterie inimaginabilă cu prețurile la benzinării.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Este clar că fenomenul ăsta de manipulare în România, din păcate, are foarte mare succes, oamenii sunt influențați și manipulați de orice tâmpenie care apare.”, a mai adăugat aceasta.

a slăbit Oana Roman

Oana Roman a fost infectată cu COVID-19

Oana Roman a avut parte de câteva zile dificile. Vedeta a avut COVID-19, motiv pentru care a ales să se retragă o perioadă din mediul online.

„Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă.

Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. (..).”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private