Sari la conținut

Oana Roman: „Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți”

Oana Roman este hotărâtă să se mute din România. Fiica lui Petre Roman spune că vrea să trăiască într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți.

Iată care este motivul pentru care vrea să reușească anul acesta să se mute din România.

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”, a spus Oana Roman pe Instagram.

„Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți”

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți”, a mai spus Oana Roman pe Instagram-ul personal.

Încă din momentul în care Rusia a atacat Ucraina, Oana Roman a scris pe pagina sa de socializare un mesaj care a strâns mai multe reacții și comentarii.

„Astăzi este o zi tristă. O zi în care trăim un război într-o țară vecină, atacată militar și unde sunt deja victime civile. Este începutul unei perioade foarte grele pentru omenire, nu numai pt zona în care trăim. Repercusiunile vor fi pe termen lung și vrem, nu vrem, ne vor afecta pe toți. Este un moment pe care nu credeam ca-l voi trai. Am citit azi o frază care mi-a plăcut : Puterea iubirii să învingă iubirea de putere. Doamne ajută.”

Fiica lui Petre Roman a subliniat că ceea ce trăim astăzi s-a mai întâmplat şi în urmă cu 100 de ani, când a fost și pandemie de gripă și război, la fel cum trăim în zilele de azi.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trăit o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel