vineri, septembrie 30, 2022

Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile, fiind puși să ia o serie de decizii extrem de dureroase. Starea de sănătate a fostului primar s-a deteriorat în ultimele trei săptămâni, având îm permanență nevoie de ajutorul soției.

Pe lângă această greutate, familia Lis se confruntă și cu probleme financiare.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu”, a declarat Oana, care nu s-a ferit să recunoască și că au probleme cu banii.

Te-ar mai interesa: Taina Spovedaniei se schimbă, după scandalul Visar...

Cei doi trăiesc din pensia lui Viorel Lis

Oana și Viorel Lis la începutul relației lor
Oana și Viorel Lis la începutul relației lor

„Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!

Să fii cu dizabilități în România e nenorocire mare că nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în două-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!”, a mai dezvăluit ea.

Te-ar mai interesa: Acum s-a aflat! Adevăratul motiv al morții Reginei...

Recent, Oana Lis și-a dus la amanet verigheta de aur, iar acum regretă. „Acum, azi, regret că am dat-o, parcă mă simt că am făcut un păcat că am dat-o…dar nici nu o purtam că îmi rămăsese mică și aveam și nevoie de bani pe loc să plătesc căruțul. Of…”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private