joi, ianuarie 27, 2022

Există o legătură foarte strânsă între minte și corp. Adesea, organismul nostru ne oferă tot felul de semne de alarmă atunci când există un dezechilibru la nivel fizic.

Simptomele și afecțiunile fizice sunt indiciile noastre atunci când ceva nu funcționează în mod corespunzător în organism. Mintea are un rol esențial în gestionarea și vindecarea acestor afecțiuni.

De fapt, este dovedit faptul că gândurile ne influențează în mod puternic realitatea. Încrederea că te poți vindeca este primul pas.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat cu fiul lui Brigitte Bardot. L-a ...

Mintea, responsabilă pentru vindecarea organismului

Patricia Rusu, nutriționist, dezvăluie pe o rețea de socializare care este elementul principal în vindecarea eficientă a organismului nostru. Iată cât de important este gândul pentru sănătatea ta!

„Vindecarea începe în mintea ta!

Acest lucru este atât de important! Eu îți pot oferi toate cunoștințele și instrumentele de care ai tu nevoie pentru a te vindeca, dar dacă nu ai o mentalitate vindecătoare, nu se va întâmpla niciodată.

Am experimentat acest lucru în programul meu individual, 1 la 1, în care am identificat că atunci când cineva nu este motivat să se vindece sau este convins că nu poate, orice aș face eu este o pierdere de timp.

Te-ar mai interesa: Dieta Andreei Marin. Cum a slăbit în două săptămân...

Ca să te vindeci, TU TREBUIE:

  •  Să crezi că te poți vindeca!
  •  Să fii pozitivă cu privire la proces!
  •  Să acționezi în ritmul tău!
  •  Să te accepți și să ai încredere în tine!

Amintește-ți: chiar dacă tu nu vezi încă, vindecarea are loc!

Gestionează-ți așteptările, mental, înțelegând că vindecarea nu are loc peste noapte, ci mai degrabă este o schimbare a stilului de viață pe termen lung, nu o soluție temporară.

Gândurile noastre ne creează realitatea – cu cât ne gândim mai mult la ceea ce nu este în regulă cu noi, cu atât ne afectează mai mult viața. Amintește-ți, din nou, gestionează-ți AȘTEPTĂRILE! Este important să renunți la așteptări, mai ales atunci când acestea nu sunt realiste. Când ești atașată de un rezultat așteptat, care este departe de a ajunge, acesta creează doar mai multe frământări și stres și împiedică vindecarea” a scris Patricia Rusu.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: E „foarte probabil” ca bolnavii să...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private