Sari la conținut

Obiceiul zilnic cu care Elon Musk a slăbit 9 kilograme într-un timp foarte scurt. Oricine îl poate urma!

Miliardarul Elon Musk, căruia îi place să savureze o mâncare delicioasă, a început să-și ia sănătatea în serios. Șeful Tesla a recunoscut public că nu-i place să se antreneze, dar că trebuie să o facă oricum.

Într-o postare pe Twitter, Elon Musk a dezvăluit că a apelat la postul intermitent, ceea ce îl face să se simtă mult mai bine. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

 

CEO-ul Tesla, Elon Musk, este una dintre cele mai active celebrități de pe rețelele sociale. Se bucură de peste 100 de milioane de urmăritori pe Twitter și interacționează în mod regulat cu aceștia prin postări. De la cele mai recente aventuri până la poveștile sale de viață, șeful Tesla vorbește despre toate. Recent, Elon Musk a vorbit despre călătoria sa în procesul de slăbire și a împărtășit cu adepții săi planurile sale alimentare de rutină. Se pare că nu a luat pastile sau înlocuitori ci a optat în schimb pentru postul intermitent.

Întrebat despre greutatea sa în thread-ul de pe Twitter, fondatorul SpaceX informează că a slăbit peste 20 de lbs (aproape 10 kg) din greutatea sa reală (înainte de a începe călătoria de a pierde în greutate).

Postul intermitent este un post ocazional care se poate face în diferite moduri: o zi pe săptămână, câteva zile pe lună, o masă pe zi. Cel mai folosit este postul 16-8, adică 16 ore stai cu stomacul gol, iar în celelalte 8 ore mănânci cât vrei.

„La bază există ideea că metabolismul zaharurilor şi insulinei urmează ritmurile noastre circadiene, aşa că a mânca în intervalul 8-16 (când soarele este mai sus la orizont) este cel mai bun lucru.

Dacă consumi prea mult după-amiaza şi mai ales seara, te „ciocneşti” cu o rezistenţă mai mare la insulină (aceasta îi priveşte pe toţi oamenii, nu doar pe diabetici) şi, de asemenea, masa de seară aproape de somn face ca mecanismele de curăţare a creierului să fie activate noaptea”, explică Stefano Erzegovesi, medic nutriţionist şi psihiatru.

De-a lungul timpului, Elon Musk a fost foarte deschis cu privire la dragostea lui pentru mâncare. În diverse interviuri și talk-show-uri, ela vorbit despre mâncare și despre dorința lui de a se menține fără să se antreneze. De fapt, în trecutul recent, tatăl său Errol Musk l-a criticat pe primul său fiu pentru modelul său de alimentație nesănătos (și stilul de viață general). Într-un talk show, Senior Musk a declarat: „Elon este foarte puternic, dar  mănâncă prost”. Se pare că i-a sugerat  fiului său să înceapă să ia pastile de slăbit.

Se pare că Elon Musk și-a ascultat tatăl și a adoptat un stil de viață sănătos pentru a pierde puțin în greutate. Totusi, în loc de pastile de slăbit, a urmat calea naturala, cu o alimentatie sanatoasa si miscare.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel