marți, mai 30, 2023

Soția lui Volodymyr Zelensky a studiat arhitectura, a devenit scenaristă și în 2019 a fost inclusă pe locul 30 dintre cei mai influenți 100 de ucraineni.

Invazia Ucrainei de către trupele lui Vladimir Putin continuă să aibă consecințe dezastruoase și o mare parte din lume și-a îndreptat privirea și sprijinul către figura lui Volodímir Zelenski, președintele țării.

Politicianul a decis să rămână la Kiev în ciuda faptului că a fost marcat „ca obiectiv numărul unu și familia mea ca obiectiv numărul doi”, ceea ce arată un curaj enorm la care s-a alăturat și soția sa Olena, a cărei locație este necunoscută din motive de securitate.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Recent, Olena Zelenska a scris pe contul său de Instagram un mesaj tulburător despre războiul din Ucraina. Soția lui Volodimir Zelensky nu a fugit din țară, ci a preferat să rămână alături de soțul ei, pentru a lupta.

Iată un videoclip pe care să îl vadă toată lumea – suntem în război

„Așa arată Ucraina acum. Iată un videoclip pe care să îl vadă toată lumea – suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte.

Ucraina este o ţară paşnică. Suntem împotriva războiului şi nu am atacat mai întâi. Dar nu ne vom da bătuţi. Lumea întreagă, uite: hai să luptăm pentru pace şi în ţările tale. Nu voi intra în panică şi nici nu voi izbucni în plâns. Voi fi calmă şi încrezătoare.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Copiii mei se uita la mine si voi sta lângă ei şi lângă soţul meu. Dar şi lângă tine. Te iubesc, Ucraina. Dragii mei ucraineni! Vă urmăresc pe toţi. La televizor, pe stradă, pe internet. Vă văd postările şi filmuleţele. Şi ştiţi ce? Sunteţi incredibili! Eu sunt mândră că locuiesc cu voi în aceeaşi ţară!”, a scris ea, pe Instagram.

Olena și Volodimir s-au căsătorit în 2003, după opt ani de relație. Cei doi și-au întemeiat o familie frumoasă cu doi copii, Aleksandra (17 ani) și Kiril (9), precum și câteva concursuri de comedie populare care sunt difuzate la televizor și au un număr mare de urmăritori. În cazul Olenei, aceasta vrea să dea voce și comediantelor din țara ei și o face cu „Femeile din Kvartal”.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...


Prima Doamnă este unul dintre cei mai influenți oameni din țară

Pe 20 mai 2019, Olena Zelenska a devenit prima doamnă a Ucrainei odată cu numirea soțului ei în funcția de președinte al țării și asta i-a permis să îndeplinească numeroase sarcini umanitare.

„De îndată ce am devenit prima doamnă a Ucrainei, mi-am dat seama de rolul pe care îl puteam juca în susținerea cauzelor umanitare și sociale care m-au inspirat deja pe parcursul carierei mele”, a spus ea pentru The Diplomatic Courier.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

„Toată viața mea am trăit în această țară și înțeleg câte probleme avem. Dar dacă mă agăț de orice, nu va funcționa, așa că echipa noastră a decis să se concentreze pe sarcini specifice: sănătatea copiilor, șanse egale pentru toți ucrainenii și diplomație culturală”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private