sâmbătă, decembrie 10, 2022

Pandemia nu trebuie să-l descurajeze pe Moș Crăciun să călătorească în lume și să împartă cadouri în acest Crăciun, deoarece este imun la COVID-19, a declarat luni un oficial al Organizației Mondiale a Sănătății.

Pe măsură ce pandemia de coronavirus continuă să se dezlănțuiască, liderul OMS în ceea ce privește criza, Maria Van Kerkhove, a declarat într-un briefing de presă că a înțeles că mulți copii sunt îngrijorați de modul în care virusul l-ar putea afecta pe Moș Crăciun.

Te-ar mai interesa: Alimente care scad inflamația din organism și deto...

„Înțeleg îngrijorarea pentru Moș Crăciun, pentru că este mai în vârstă”, a spus ea, răspunzând la întrebarea unui jurnalist cu privire la faptul că figura fantezistă, purtătoare de cadouri, cunoscută pentru mustățile sale gri și burta mare, s-ar putea să nu aibă un risc crescut de COVID-19.

„Vă pot spune că Moș Crăciun este imun la acest virus”, a spus Van Kerkhove, care are ea însăși doi fii mici.

„Am avut o scurtă discuție cu el, iar el și doamna Crăciun se descurcă foarte bine, însă în această perioadă sunt foarte ocupați „, a spus ea.

Ea a mai spus că OMS a aflat de la un număr de lideri mondiali, care au spus că înăsprit măsurile de carantină ce împiedică călătoriile globale, că vor permite Moșului și renilor săi zburători să pătrundă în spațiul lor aerian.

Te-ar mai interesa: Băutura care crește riscul de demență. Mulți român...

„Așadar, el va putea călători în și din spațiul aerian și va putea livra cadouri copiilor”, a spus ea

OMS atrage atenția că doar Moșul este imun la virus, iar restul oamenilor trebuie să își ia măsurile potrivite pentru a combate virusul nou.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private