Sari la conținut

Operația de cataractă va fi înlocuită cu picături de ochi. Ce conțin acestea

Operația de cataractă este acum singura soluție de tratament împotriva cataractei, o boală de ochi, care se formează prin acumularea de proteine pe „lentilele” ochiului înțețoșând privirea și ajungând până la orbire. Se formează o piele pe ochi, care împiedică persoana respectivă să mai vadă. Deoarece blochează lumina, culorile par spălăcite.

Cu toate acestea, medicii lucrează la niște picături de ochi, care administrate timpuriu pot reduce formarea cataractei. Picăturile au la bază lanesterol, o componentă chimică produsă natural de organism atunci când suntem tineri. Pe măsură ce înaintăm în vârstă producția de lanesterol se oprește.

Picăturile vor fi gata în 5 ani, iar medicii oftalmologi străini spun că deja au testat produsul pe câini, care fac cataractă la fel ca noi și că a avut succes.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel