luni, septembrie 26, 2022

Numărul 21 al revistei Doctorul zilei oferă un ghid complet al operațiilor minim invazive posibile în România, atât în clinici de stat, cât și private. Unde se pot face aceste intervenții, în ce afecțiuni sunt recomandate, de ce sunt mai avantajoase decât cele clasice, aflați de la experții consultați de Doctorul zilei.

„Ebola și poliomielita sunt cele două urgențe de sănătate publică”, afirmă medicul epidemiolog Odette Popovici. De ce este mai periculoasă poliomielită pentru România în acest moment, aflați din interviul acordate de medic.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu pentru hipertensiune arterială...

Analizele care se cer la început de an copiilor nu sunt tocmai utile pentru sănătatea lor. Ce trebuie să conțină de fapt controlul medical care ar trebui fărcut la început de an școlar, aflați de la medicii consultați de Doctorul zilei.

Îngrijirile la domiciliu sunt posibile în România fără plata lor. Care sunt conditiile exact de acordare a acestora prin asigurări sau prin primărie, explică chiar cei care le acordă în acest moment

Durerile de san reprezintă un motiv frecvent pentru care femeile ajung la medic, însă acestea nu ascund neapărat cancer. Cum să îți dai seama dacă o durere la nivelul sânului este sau nu periculoasă explică unul dintre specialiștii de top ai României

Te-ar mai interesa: Înțepătura de albină poate fi mortală. Dr. Mihail ...

Aflați care sunt investigațiile care pot preîntâmpina avorturile spontane. Un medic specializat în infertilitate explică în ce condiții e nevoie de aceste analize.

Agresivitatea si comportamentele agresive: barfa, critica negativa, tendinta de a manipula, dorinta de a detine controlul ascund o boală. Cum ar trebui tratați oamenii care practică acest tip de comporamente aflați de la psihologul Monica Burcea.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni grave declanșate de pesticide. Dr. Bilic...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private