Sari la conținut

Operațiile estetice la care a apelat Dinu Maxer: „Ca bărbat, să te lauzi cu asta, nu e ok, dar ..”

În apropierea vârstei de 50 de ani, Dinu Maxer recunoaște că a apelat de multiple ori la operațiile estetice, la recomandarea soției sale care și-l dorește mereu tânăr.

Într-un interviu pentru click.ro, Dinu Maxer a povestit totul despre noul lui aspect.

De trei ori Dinu Maxer a mers la medicul estetician, care i-a făcut operații de implant de păr. Recent, el a suferit o altă intervenție, blefaroplastie, adică și-a tăiat pleoapele.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent, iar recent, am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh”, a spus artistul, care a scăpat și de riduri, medicul i-a injectat botox și acid hialuronic în diverse zone ale feței.

„Nu mai am niciun rid, au dispărut. Am fost la medicul estetician Omar Wahba și am făcut blefaroplastie superioară și inferioară. Ca bărbat, să te lauzi cu asta, nu e ok. Când mă uit însă în oglindă și văd diferența, și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel. Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic”, a declarat Dinu Maxer, care a recunoscut că a cheltuit câteva mii de euro pentru aceste operații și intervenții estetice.

Deea Maxer, soția lui, care a apelat și ea la ajutorul medicului estetician pentru a arăta mai bine, spune că își dorește ca soțul ei să arate din ce în ce mai bine, mai ales că anul viitor va avea 50 de ani. Îl sfătuiește să urmeze încă o procedură estetică.

„Eu voiam să-i mai propun ceva, că tot face 50 de ani, anul viitor.

Vreau să-i mai facem și un lifting facial. Un foxy eyes ca să scăpăm de riduri de tot, îi face o incizie mică, îi ridică și bărbia, tot!”, a spus cântăreața pentru aceeași sursă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel