duminică, iulie 12, 2020

Pentru a avea silueta dorită nu este suficient să fiţi atentă doar la ceea ce mâncaţi, ci şi la ceea ce beţi. Iată câteva băuturi care vă vor ajuta să ajungeţi la greutatea ideală, pentru că ard caloriile.

1. Apă cu gheaţă şi lămâie

Un studiu german arata că două pahare de apă în plus cresc metabolismul cu 30%., în plus, corpul va consuma calorii ca să aducă apa rece la temperatura sa. Nu numai că reduc pofta de mâncare, dar consumul de apa ajuta si la eliminarea toxinelor. S-a constatat că arzi cu 200 de calorii mai mult, dacă bei opt pahare de apă cu gheaţă pe zi.

Citește și:

Lămâile au un conținut mare de fibre pectine, care combat foamea. În plus, conform studiilor, cei care au o dietă alcalină pierd în greutate mai repede. Lămâile sunt bogate în minerale și vitamine care ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv

2. Cafea

Nu numai că ajută la arderea grăsimilor, dar stimulează digestia şi accelerează tranzitul intestinal. De aceea, poţi bea o ceaşcă de cafea şi după masă.

Citește și:

3. Ceai verde
Ceaiul verde accelerează arderile şi digestia. În plus, conţine antioxidanţi. Aceştia luptă împotriva radicalilor liberi şi împiedică îmbătrânirea prematură, protejându-te de boli. Trei ceşti de ceai verde pe zi te ajută să arzi cu până la 40% mai multe grăsimi decât în mod normal.

4. Suc de legume
Dacă bei un  pahar de suc de legume înainte de masă, mănânci cu 135 de calorii mai puţin – potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania.

Citește și:

5. Smoothie de ananas şi grepefrut

Amestecul de ananas şi grepfrut este perfect pentru a favoriza eliminarea apei reţinute în organism şi a toxinelor. Mai mult, consumul regulat al acestei băuturi vă va ajuta să scăpaţi rapid şi sănătos de kilogramele în plus. Amestecaţi în mixer patru felii de ananas, o jumătate de grepfrut (tăiată bucăţele), o linguriţă cu miere şi gheaţă. Rezultatul va fi o băutură sănătoasă şi delicioasă, ce poate fi preparată atât dimineaţa, pentru micul dejun, cât şi pe parcursul zilei, atunci când vă doriţi ceva răcoritor şi delicios.

6. Smoothie cu roşii şi afine
Băutura cu roşii şi afine nu numai că vă va scăpa de toxinele ce contribuie la creşterea în greutate, dar vă va diminua semnificativ şi pofta de dulce, în aşa fel încât veţi scăpa de o sursă importantă de calorii goale. Reţeta este foarte simplă. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să amestecaţi în mixer o jumătate de cană cu afine, o jumătate de cană cu roşii tăiate cubuleţe şi o linguriţă cu miere, pentru a completa aroma delicioasă. Acest smoothie va reuşi să vă repună în funcţiune metabolismul dacă folosiţi ingrediente organice.

7. Smoothie de bananele şi pere
Scăpaţi de grăsimi preparând acest smoothie delicios de banane şi pere. Folosiţi un blender pentru a amesteca două banane coapte, o pară (tăiată în bucăţele) şi câteva cuburi de gheaţă. Veţi remarca rezultatele pozitive ale acestei băuturi ce topeşte stratul adipos după numai câteva zile. Completaţi-vă planul de dietă cu băuturi răcoritoare din fructe organice, pentru a beneficia de conţinutul bogat de vitamine ale acestora.

8. Smoothie de căpşuni
Căpşunile sunt folosite în fiecare dietă serioasă. Datorită proprietăţilor lor de detoxificare, acestea au capacitatea de a curăţa organismul de impurităţi şi toxine. Puteţi lupta împotriva grăsimilor cu această băutură pe care o puteţi prepara fără efort: folosiţi un mixer pentru a amesteca un pahar cu lapte de soia (sau lapte normal, degresat) şi două treimi de cană cu căpşuni. Beţi acest smoothie dimineaţa, pentru a vă asigura că aveţi energie suficientă pe parcursul întregii zile. Mai mult de atât, căpşunile reprezintă o modalitate naturală de a vă creşte rata metabolismului.

 

Parteneri