miercuri, noiembrie 30, 2022

Ororile războiului din Ucraina. Liudmila Denisova, comisarul ucrainean pentru drepturile omului, susține că militarii ruși au „deportat” peste 600.000 de ucraineni în Rusia, 120.0000 fiind copii.

„Nu este prima oară când trupele ruse au folosit astfel de tactici. După ce au adus oraşul într-o situaţie critică, inamicul oferă un coridor condiţionat către Rusia, aparent pentru a salva oameni, fără a le lăsa alternativă. În prezent, mass-media ruseşti relatează că au deportat 615.000 de persoane din Ucraina, inclusiv 121.000 de copii”, a scris Liudmila Denisova, comisarul ucrainean pentru drepturile omului, pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

În plus, oficialul ucrainean atrage atenția că invazia Rusiei în Ucraina a ucis sute de copii.

„La data de 9 aprilie 2022, ora 8:00, conform datelor Registrului Unic de Investigații Preliminare și altor surse care necesită confirmare, de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, 176 de copii au fost ucişi şi alţi 324 au fost răniţi.


Atacul cu rachete asupra Gării Kramatorsk, încă o crimă de război comisă de Rusia

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, afirmă că atacul cu rachete asupra Gării Kramatorsk este încă o crimă de război comisă de Rusia, care nu va rămâne nepedepsită.

Potrivit autorităţilor locale, 4.000 de persoane se aflau în gară în momentul atacului, ca parte a valului de refugiaţi care părăsesc estul Ucraine.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Preşedintele Volodimir Zelenski a spus azi-noapte, în mesajul de pe facebook, că 38 de oameni au murit pe loc, iar 12 la spital, alte zeci de persoane sunt în îngrijiri medicale, iar printre victime sunt şi cinci copii.

Liderul de la Kiev a adăugat că la fel ca masacrul de la Bucea şi ca multe alte crime de război ruseşti, atacul de la Kramatorsk va fi prezentat unui viitor tribunal în faţa căruia Rusia va fi trasă la răspundere inevitabil.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Moscova a negat ieri atacul cu aproape toate vocile oficiale, iar potrivit corespondentului nostru, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Rus de Externe a declarat că există dovezi clare că forţele ucrainene sunt autoarele, ceea ce – a susţinut ea – ar confirma justeţea operaţiunii militare ruse.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunţat însă înfiinţarea unei echipe comune de anchetă cu Comisia Europeană şi a lăudat efortul şefei Comisiei în această privinţă.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Ursula von der Leyen a mers ieri la Kiev pentru a grăbi procesul de aderare a Ucrainei la UE. Rusia va cădea în declin economic, financiar şi tehnologic, în timp ce Ucraina se îndreaptă spre viitorul european, a spus ursula von der Leyen, după discuţiile cu preşedintele ucrainean, transmite RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private