marți, iunie 28, 2022

Probleme mari pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Celebrul comentator sportiv a fost internat de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Jurnalistul s-a simțit rău la puțin timp după ce a văzut meciul câștigat de România, în fața Finlandei, scor 1-0, în Liga Națiunilor. A ajuns în România, la Spitalul Județean din Constanța, acolo unde a fost supus tomografiei computerizate (CT). La finalul investigației, medicii au dat diagnosticul de atac vascular cerebral minor, conform sursei citate.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Ovidiu Ioanițoaia a fost ulterior stabilizat, pus sub tratament, iar în scurt timp starea sa a revenit la normal. Astăzi, în jurul prânzului, va fi transportat la București, unde va rămâne sub observație medicală încă 24 – 48 de ore.

„A fost o sperietură, dar totul a revenit repede la normal. Mâna stângă, care-mi amorțise aseară, și-a revenit aproape complet. A fost o alarmă falsă, am rămas doar cu sperietura. Le mulțumesc medicilor care mă îngrijesc, în câteva zile voi fi reintra în circuit”, a spus Ovidiu Ioanițoaia pentru publicația pe care o conduce.

Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral

Celebrul comentator şi om de televiziune se uita la meciul României cu Finlanda când a acuzat dureri pe partea stângă a corpului.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Soţia l-a urcat în maşină şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, aflat la o distanţă relativ mică de locaţia în care cei doi se aflau în Bulgaria.

Ovidiu Ioaniţoaia a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite, iar medicii au stabilit că acesta a suferit un atac vascular cerebral (AVC).

Totuşi, AVC-ul a fost unul minor, iar în prezent Ovidiu Ioaniţoaia se simte bine, însă fiind în continuare sub supravegherea medicilor.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

El urmează a fi transferat la un spital din Bucureşti pentru continuarea investigaţiilor.

Născut pe 1 martie 1945, la Periș, Ovidiu Ioanițoaia este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din țară.

A început colaborarea cu ziarul Sportul (în prezent Gazeta Sporturilor) în 1968. A lucrat 14 ani la revista Flacăra, împreună cu Adrian Păunescu.

În 1991 a fondat și condus ziarul Sportul Românesc, iar în 1997 a înființat un nou ziar, Pro Sport. În prezent este directorul Gazetei Sporturilor.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

A realizat de-a lungul timpului emisiunea „Procesul Etapei” de la ProTV, iar mai apoi „Recursul Etapei” de la Antena 1.

În prezent este realizatorul emisiunii „Tribuna Zero” de la EuropaFM.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private