duminică, iunie 26, 2022

Pachet analize gratuite la Affidea Hiperdia pentru pacienții farmaciilor Help Net, datorită unui parteneriat strategic între cele două companii. Pacienții Help Net pot accesa gratuit, până la 31.12.2021, un pachet de analize (colesterol, glicemie) în clinicile Affidea Hiperdia România. În plus, pacienții Affidea Hiperdia, au 10% reducere în farmaciile Help Net. 

Affidea România are, începând de astăzi, un nou partener strategic, lanțul de farmacii Help Net. Împreună, cei doi jucători importanți din domeniul sănătății creează noi facilități de acces la informație, prevenție și tratament pentru pacienții români.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Reduceri și gratuități

În prima etapă a acestui parteneriat, pacienții Affidea Hiperdia România beneficiază de o reducere de 10% la orice produs achiziționat din farmaciile Help Net, iar pacienții Help Net pot accesa gratuit, până la 31.12.2021, un pachet de analize (colesterol, glicemie) în clinicile Affidea Hiperdia România. Beneficiile sunt supuse unor termeni și condiții, disponibili pe www.affidea.ro și www.helpnet.ro.

”Acest parteneriat a fost creat din dorința de a oferi pacienților noștri suport pe toată durata procesului de prevenție sau tratament, ce include în mod firesc partea de consultație sau investigație medicală, urmată de etapa în care pacientul va putea să ridice din farmacie, sau să primească acasă medicamentele prescrise de medicii noștri. Am ales să implementăm acest proiect alături de unul dintre cele mai importante lanțuri farmaceutice din țară, cu servicii de calitate și acoperire națională, asemeni Affidea România, pentru a oferi un beneficiu real tuturor românilor,” declară Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Parteneriatul celor două companii este doar un prim pas al unui amplu proiect de conștientizare a importanței medicinei preventive și a tratamentelor de ultimă generație.

Programe de conștientizare și educare a publicului

”Proiectul oferă o serie de beneficii încrucișate pentru pacienții Affidea Hiperdia și Help Net, urmând ca, pe viitor, să implementăm noi formule de facilitare a accesului la medicație și informare, cu grijă și atenție către oameni, contribuind astfel la starea de bine a pacienților noștri. Parteneriatul cu rețeaua de clinici Affidea Hiperdia vine în întâmpinarea viziunii noastre de a fi cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate din România.” precizează Sebastian Ring, Managing Director Help Net / Farmexim.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Educația și prevenția reprezintă obiective importante pentru cele două companii și pentru anul viitor, Affidea România derulând deja programe de conștientizare și educare a publicului, iar Farmaciile Help Net având un lung istoric de campanii de prevenție și informare dedicate pacienților.

”Speranța de viață în România este de 75,3 ani, în timp ce media în UE este de 80,8 ani, motiv pentru care punem un foarte mare accent pe prevenția medicală, pe faptul că publicul trebuie să fie informat, dar și sprijinit prin formule eficiente și concrete cum este aceasta,” completează oficialul Affidea Hiperdia România.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private