Categories: Stil de viaţă

Pâinea, orezul și cartoful, interzise dacă suferi de această afecțiune! Iată care sunt efectele negative

Deși diversitatea este foarte importantă în alimentație, există anumite afecțiuni care se agravează atunci când consumăm diferite produse. Astfel, pentru a evita efectele negative este important să știi cât mai multe despre cum boala ta interacționează cu alimentația.

Dacă suferi de o anumită boală este foarte important să afli care sunt alimentele care interacționează în mod negativ cu aceasta. Astfel, poți evita mai multe efecte negative decât ai crede și poți ajuta la vindecare.

De asemenea, nu uita că nu numai boala în sine poate fi afectată de alimentație, ci și tratamentul. Câteva alimente și băuturi, precum sucul de grapefruit, interacționează în mod negativ cu medicamentele.

Pâinea, orezul și cartoful afectează această boală

Pâinea, orezul și cartoful se află pe lista alimentelor care agravează artroza. Artroza este o boală care este caracterizată de deteriorarea cartilajului osos, fiind localizată în mai multe zone ale corpului.

Zahărul trebuie evitat de cei diagnosticați cu această afecțiune deoarece stimulează secreția unei substanțe ce transmite senzația de durere, agravând simptomele, notează BZI.

De asemenea, zahărul este asociat cu creșterea inflamației în organism, un alt motiv pentru care este nerecomandat persoanelor cu artroză.

De luat în considerare faptul că produsele din comerț din ultima perioadă au un conținut ridicat de zaharuri, motiv pentru care trebuie să înveți să citești eticheta.

Grăsimile saturate sunt de slabă caliatte, spre deosebire de cele nesaturale. De aceea, corpul poate crește în greutate, iar asta pune mai multă presiune pe articulații. Presiunea acumulată pe articulații este un alt factor periculos pentru persoanele cu artroză.

Carbohidrații rafinați pot fi, de asemenea, o alegere nepotrivită. Pâinea albă, orezul și cartoful au un caracter oxidant, fiind inamicii antioxidanților. Dar aceasta este doar o serie de produse cu ce alimente sunt interzise in artroza, căci în funcție de organismul fiecăruia pot fi mai multe alimente ce dăunează.

Recent Posts

Avertisment dur. Anca Dimancea trage semnalul de alarmă: „Avem energia dezastrelor naturale”

Anca Dimancea iese la înaintare cu avertizări severe datorită haosului provocat în acest an de…

1 minut ago

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

31 de minute ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

o oră ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

2 ore ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

2 ore ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică