sâmbătă, octombrie 1, 2022

Prințesa Charlene de Monaco ar fi internată la o clină de dezintoxicare, informație pe care Casa Regală a vrut să o țină secretă. Însă, ea a avut prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că soția lui se află într-o locație secretă având nevoie de odihnă și recuperare pentru că suferă de oboseală nu doar fizică.

Deși prințul Albert de Monaco a spus că soția lui nu se află în Monaco și nu a vrut să facă public locul în care se află Charlene, mulți gândindu-se la cel mai rău, ba chiar că ar fi fost internată într-un spital de boli psihice, prințesa a făcut o nouă postare pe Instagram, transmițând un nou mesaj fanilor.

Te-ar mai interesa: Îți plac pipotele de pui? Iată cât de benefice sun...


Prințesa ar fi internată la dezintoxicare

Soția prințului Albert a postat pe Instagram un videoclip cu steagul din Monaco fluturând, auzindu-se Imnul Național pe fundal. Postarea ei coincide cu Ziua Națională a Principatului, care este sărbătorită pe 19 noiembrie.

„Aceeași culoare ca steagul Indoneziei ( Roșu și Alb, simbolul curajului și vindecării) #roșuesânge #albuleos”, a scris prințesa Charlene, în descrierea filmulețului, vrând să arate astfel că este alături de locuitorii din Monaco.

Potrivit unei reviste franceze, Charlene s-ar afla, de fapt, internată într-o clinică de dezintoxicare din Elveția. Se pare că prințesa este tratată aici pentru a scăpa de dependența de somnifere de care ar fi abuzat în ultima vreme.

Te-ar mai interesa: Raed Arafat: Planul României dacă Putin aruncă nuc...

„Un loc calm și liniștit, departe de energia negativă de la palat”, a declarat o sursă apropiată familieri regale pentru publicația din Hexagon.

”Suferă de epuizare profundă”

La scurt timp după întoarcerea lui Charlene la Monaco după 8 luni petrecute în Africa de Sud, reprezentanți ai palatului regal din Monaco au anunțat că ea nu-și va relua îndatoririle publice și se va odihni în perioada următoare, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că aceasta a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

”Are nevoie de odihnă și liniște. Nu seaflă în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă. Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. Iar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete.”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

Te-ar mai interesa: Să nu-ți speli părul în zi de duminică. Iată de ce...

Mai mult, într-un interviu exclusiv acordat revistei People, prințul Albert al II-lea al Monaco afirmă că prințesa Charlene (43 de ani) suferă o „epuizare profundă, atât emoțională, cât și fizică”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private