Sari la conținut

Palestinianul Raed Arafat condamnă atacurile din Israel: „Ca medic nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este inuman şi criminal”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Raed Arafat, şeful DSU

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că ”ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare”.

”Ca palestinian de origine şi medic care şi-a dedicat viaţa salvării de vieţi, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greşit, este inuman şi criminal”, a transmis medicul.

”Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare. Ca om în primul rând, dar şi ca palestinian de origine şi medic care şi-a dedicat viaţă salvării de vieţi, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greşit, este inuman şi criminal”, a scris pe Facebook, Raed Arafat.

„Violenţa de orice fel naşte violenţă”

Acesta apreciază că ”violenţa de orice fel naşte violenţă, iar cei care cred că prin uciderea civililor, femeilor, bătrânilor şi copiilor, vor găşi soluţii pentru cauza lor, greşesc şi demonstrează o abordare primitivă pe care nu o poate accepta nicio religie şi nicio persoană raţională”.

sursa foto: flickr.com

”Condoleanţele mele se îndreaptă către cei care şi-au pierdut copii, părinţii, fraţii, surorile şi prietenii în aceste zile. Toate cele întâmplate vor rămâne că o pată neagră, de neuitat, în istoria omenirii”, a mai transmis Arafat, potrivit News.ro.

Cel mai recent bilanţ raportat de Israel după violenţele generate de atacul Hamas declanşat sâmbătă dimineaţă a ajuns la peste 1.200 de morţi şi 2.700 de răniţi. La rândul lor, palestinienii au anunţat peste 900 de morţi în Gâşia Gaza şi mii de răniţi.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: