Sari la conținut

Pamelei Anderson i s-au dat maxim 10 ani de trăit. BOALA necruțătoare cu care se confruntă

Din cuprinsul articolului

PAMELA ANDERSON, în vârstă de 54 de ani, a avut o carieră plină de culoare, iar un nou serial pe Disney+  prezintă un capitol dramatic din viața ei. Ceea ce mulți oameni ar putea să nu știe despre vedeta Baywatch este că ea s-a luptat cu o afecțiune gravă de sănătate timp de mai bine de 15 ani și i s-a dat un deceniu de trăit la un moment dat.

Pamela Anderson a devenit un nume cunoscut după ce a apărut în mod regulat în revista Playboy și a obținut un rol major de actorie în Baywatch în anii ’90. Acel deceniu, care a fost o perioadă plină de evenimente pentru vedetă, este subiectul unui nou serial pe Disney+ numit Pam & Tommy. Viața Pamelei a atras multă fanfară, dar ceea ce este mai puțin mediatizat este lupta ei cu hepatita C, care a durat mai bine de 15 ani.

Hepatita C este un virus care poate infecta ficatul. Dacă este lăsată netratată, poate provoca uneori leziuni grave și potențial amenințătoare pentru viața ficatului pe parcursul mai multor ani.

„Au spus că voi muri în 10 ani”, a spus Pamela într-un interviu pentru ABC News. „Când cineva îți spune așa ceva, acționezi diferit în subconștient.”

Pamela a trăit cu virusul mai bine de 15 ani, dar în 2015 a aflat că s-a vindecat de virus după ce a terminat un regim de 12 săptămâni cu un medicament numit Sovaldi.

Anderson a spus că tratamentul a costat aproximativ 100.000 de dolari și a fost acoperit de asigurarea ei de sănătate. Sănătoasă din nou, Pamela Anderson se concentrează pe proiecte precum emisiunea ei de gătit și linia de pantofi.

Hepatita C – care sunt simptomele?

Se estimează că doar una din trei sau patru persoane va avea orice simptome în primele 6 luni ale unei infecții cu hepatita C.

Infecția pe termen lung cu virusul hepatitei C este cunoscută sub numele de hepatită cronică C.

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel