Sari la conținut

Pan de tratament stomatologic gratuit în mai multe orașe din țară

Tratament stomatologic gratuit. În perioada 1 septembrie – 31 octombrie, în rețeaua Clinicile Dentare Victoria – Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina – beneficiezi de gratuitate la un plan de tratament stomatologic complet.

Printr-o simplă programare, on-line sau telefonic, ai acces la un pachet de servicii care să te ajute să obții o dantură perfect sănătoasă:

  •  radiografie panoramică digitală sau computer tomograf, în funcție de cazul tău
  • scanare intraorală
  • consultație în cadrul căreia medicul va evalua starea sănătății tale orale, îți va oferi un diagnostic și îți va propune un plan de tratament personalizat

Pentru ca tu să beneficiezi de un serviciu de înaltă calitate, odată ce au fost făcute investigațiile necesare, medicul de caz va prezenta cazul tău Consiliului Medical, un corp de medici cu experiență vastă, care revizuiește fiecare plan de tratament efectuat în rețeaua Clinicile Dentare Victoria, asigurând astfel o calitate înaltă a actului medical.

Rețeaua de Clinici Dentare Victoria este prezentă în Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina și își propune să fie un partener de încredere pentru fiecare pacient, oferind servicii complete și de înaltă calitate pentru întreaga familie.

Investiție de peste 1,7 milioane de euro

„Pentru a ne menține atât sănătatea corpului cât și cea mentală, avem nevoie de dinți sănătoși la fel de mult ca de o gură de aer proaspăt. La Clinica Dentară Victoria încurajăm pacienții să mențină o rutină în verificarea sănătății dinților, prin controale efectuate măcar o dată la fiecare 6 luni. Dinții noștri sunt ca un mecanism de ceas – o rotiță stricată poate duce la stricarea întregului sistem. De aceea le explicăm pacienților noștri că un tratament complet al tuturor problemelor dentare este mult mai eficient și poate asigura o sănătate dentară de durată. Prin comparație, simpla rezolvare punctuală a unei probleme poate duce în timp la afectarea celorlalți dinți și a stării generale de sănătate a pacientului.

La fiecare pacient ne propunem să păstrăm cât mai mult dentiția naturală, astfel încât implantul să fie ultima soluție oferită. Ne dorim ca pacienții noștri să fie mereu informați și îi susținem să intre în dialog cu medicul lor pentru a înțelege diagnosticul și felul în care s-a ajuns la acesta. Este foarte important ca pacientul să înțeleagă necesitatea și utilitatea fiecărei proceduri în parte, planul de tratament personalizat pe care i-l oferim și mai ales beneficiile de lungă durată ale acestuia.”- Liana Maria Mariș, Doctor Stomatolog, Director Medical, Clinica Dentară Victoria

Planurile companiei vizează să ofere unui număr cât mai mare de pacienți accesul la o clinică stomatologică modernă, de încredere, cu servicii la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri accesibile, prin extinderea rețelei cu încă trei clinici noi, în Târgoviște, București și Craiova, care urmează să fie inaugurate în această toamnă. Realizarea acestui obiectiv implică o investiție de peste 1,7 milioane de euro și va conduce la asigurarea a aproape 50 de locuri noi de muncă.

Tratamente adaptate nevoilor fiecărui pacient

„Ne-am propus să dezvoltăm o rețea de clinici dentare, care să ofere românilor accesul cât mai facil la o gamă completă de servicii stomatologice de calitate, folosind cea mai nouă tehnologie în domeniu și o echipă de medici și asistente cu experiență, cunoștințe și deschiși să discute transparent și empatic cu pacienții.

Am dezvoltat o procedură clară pentru traseul pacientului în clinică, care începe cu o consultație inițială, radiografie sau computer tomograf, în funcție de particularitatea fiecărui caz, și scanare intraorală astfel încât să ii putem oferi un plan de tratament complet și adaptat nevoilor lui, atât cele de sănătate cât și financiare.” a declarat Daniel Dragomir, Director General și Fondator, Clinica Dentară Victoria

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel